Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рис з капустою і грибами?
З цих складових при мінімальних витратах часу виходить дуже непогане блюдо. До нього не потрібно ніякого м'яса, але дуже бажані спеції, приправи і свіжа зелень.
Що знадобиться для приготування

Склянку сухого рису
Кілограм свіжої капусти
Дві цибулини
Кілька часточок часнику
Рослинна олія
Вершкове масло
Одна - дві морквини
300 грам свіжих печериць
Дві - три ложки лимонного соку
Чебрець, перець, свіжа і сушена зелень, сіль - все за смаком
Невеликий шматочок свіжого імбиру (за бажанням)

Приготування

Цибулю потрібно нарізати дрібними кубиками й обсмажити в рослинній олії. Додати тертий імбир, дрібно нарізані часточки часнику, теж трохи обсмажити. Покласти в сковорідку рис, перемішати, щоб він весь був покритий маслом і залити двома склянками окропу. Перемішати, накрити кришкою і на повільному вогні готувати 15 хвилин.
Поки готується рис, нашаткувати капусту, моркву натерти на тертці. Нарізати гриби скибочками і полити лимонним соком.
В іншій сковорідці розігріти олію, покласти капусту, полити лимонним соком, тушкувати під кришкою до м'якості. Якщо капуста суховата, підлити трохи води.
Окремо обсмажити моркву з печерицями у вершковому маслі, потримати на вогні до випаровування рідини.
У готову капусту додати прянощі і спеції, свіжу і сушену зелень, з'єднати з рисом і грибами. Посолити і тушкувати все разом хвилин п'ять. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, капусту
Як готується салат з манго і креветками?
Як готуються зрази "Пташине молоко"?
Салат в персику
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: