Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рис з капустою і грибами?
З цих складових при мінімальних витратах часу виходить дуже непогане блюдо. До нього не потрібно ніякого м'яса, але дуже бажані спеції, приправи і свіжа зелень. Що знадобиться для приготування Склянку сухого рису Кілограм свіжої капусти Дві цибулини Кілька часточок часнику Рослинна олія Вершкове масло Одна - дві морквини 300 грам свіжих печериць Дві - три ложки лимонного соку Чебрець, перець, свіжа і сушена зелень, сіль - все за смаком Невеликий шматочок свіжого імбиру (за бажанням) Приготування Цибулю потрібно нарізати дрібними кубиками й обсмажити в рослинній олії. Додати тертий імбир, дрібно нарізані часточки часнику, теж трохи обсмажити. Покласти в сковорідку рис, перемішати, щоб він весь був покритий маслом і залити двома склянками окропу. Перемішати, накрити кришкою і на повільному вогні готувати 15 хвилин. Поки готується рис, нашаткувати капусту, моркву натерти на тертці. Нарізати гриби скибочками і полити лимонним соком. В іншій сковорідці розігріти олію, покласти капусту, полити лимонним соком, тушкувати під кришкою до м'якості. Якщо капуста суховата, підлити трохи води. Окремо обсмажити моркву з печерицями у вершковому маслі, потримати на вогні до випаровування рідини. У готову капусту додати прянощі і спеції, свіжу і сушену зелень, з'єднати з рисом і грибами. Посолити і тушкувати все разом хвилин п'ять. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |