Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рис з грибами і овочами?
![]() Що знадобиться для приготування 120 грам бурого рису (або білого) 350 мл овочевого бульйону або води 120 грам свіжих грибів 150 - 200 грам брокколі (або зеленого горошку) Дві морквини Дві часточки часнику Один кабачок Невеликий пучок зеленої цибулі Невеликий шматочок кореня імбиру (2 см) Цедра половинки лимона (можна не додавати) Столова ложка соєвого соусу Дві чайних ложки кунжутного масла По столовій ложці рослинного і вершкового масла Приготування У киплячий овочевий бульйон або воду покладіть імбир, лимонну цедру, часник і засипте рис. Варіть до готовності рису. Потім імбир, часник і цедру дістаньте. У сковорідці розігрійте рослинне і вершкове масло, обсмажте нарізану соломкою моркву до м'якості. Потім покладіть нарізані скибочками гриби, через пару хвилин додайте нарізані брусочками кабачки і обсмажуйте ще дві-три хвилини. Зелений горошок промийте, зелену цибулю дрібно наріжте і додайте до овочів. Викладіть овочі рис, перемішайте і тримайте на вогні ще кілька хвилин. Приправити соєвим соусом, кунжутним маслом і відразу ж подавайте. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |