Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рибний пиріг по-міланськи?
В італійській кухні немає такої страви «запіканка», інакше б у пирога по-міланськи було саме таку назву. Ну або в крайньому випадку - суфле. На традиційний пиріг він зовсім не схожий, борошна всього дві столові ложки, по консистенції - ніжне суфле з риби.
Що знадобиться для приготування
500 грам будь-якого рибного філе
100 грам сиру
Дві столові ложки борошна
Дві столові ложки томатної пасти
50 грам вершкового масла
Два яйця
Склянку молока
Приправи для риби, сіль, мелений перець
Рослинна олія
Лимонний сік

Приготування

Рибне філе нарізати невеликими шматочками, покласти на сковорідку в якій розігріте рослинне масло, і на сильному вогні обсмажити щоб випарувалася вся рідина. Даємо рибі охолонути.
В іншій сковорідці розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно, потроху вливаємо холодне молоко і відразу ж розмішуємо. Додаємо тертий сир, томатну пасту, приправи, сіль, перець. Перемішуємо, тримаємо на слабкому вогні.
Жовтки відділяємо від білків, вводимо жовтки в заливку і знімаємо її з вогню. У білки додати трохи лимонного соку, збити їх в міцну піну. Рибу покласти в заливку, порціями додавати білки, обережно розмішуючи. Вилити тісто в змащену маслом форму, випікати на середньому вогні до рум'яної скоринки. За часом це буде близько півгодини. Пиріг ставити в холодну духовку!
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, вогні
Як приготувати сирний суп з креветками?
Як приготувати оселедець по-голландськи?
Риба з яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: