Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рибні кульки з овочами?
Риба і овочі - дуже смачне поєднання. А ще корисне, особливо, якщо готувати рибні кульки з овочами в горщиках. Ось рецепт:
Що знадобиться для приготування

Близько кілограма філе будь-якої морської риби
Три великі цибулини
Десять середніх картоплин
Дві великі морквини
Три шматочка білого хліба
Дві столові ложки томатної пасти
Вершкове і рослинне масло
Сіль і спеції для риби за смаком
Панірувальні сухарі

Приготування

Філе риби разом з розмоченим в молоці (або воді) білим хлібом і нарізаною цибулею пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері. Готовий фарш присмачити спеціями для риби, посолити і поперчити за смаком. Добре вимішати і залишити на деякий час. Коли фарш настоїться, зробити з нього невеликі кульки, запанірувати їх у сухарях, обсмажити в добре розігрітому рослинному маслі. Намагайтеся не пересмажити, кульки повинні бути приємного золотистого кольору.

Картопля наріжте часточками, цибулю і моркву - соломкою. Обсмажте цибулю у вершковому маслі до прозорості, додайте моркву, злегка обсмажте. Покладіть томатну пасту, через пару хвилин влити дві склянки води, посоліть і поперчіть, дайте закипіти. На дно кожного горщика покладіть по шматочку вершкового масла, шар кульок з риби, шар картоплі. Повторіть шари, залийте засмажкою, накрийте кришкою і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Через 35-40 хвилин горщики можна виймати. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: риби, кульки
Що приготувати з фаршу?
Як готується іспанський суп з куркою?
Як красиво оформити сніданок
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: