Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рибні кульки з овочами?
![]() Що знадобиться для приготування Близько кілограма філе будь-якої морської риби Три великі цибулини Десять середніх картоплин Дві великі морквини Три шматочка білого хліба Дві столові ложки томатної пасти Вершкове і рослинне масло Сіль і спеції для риби за смаком Панірувальні сухарі Приготування Філе риби разом з розмоченим в молоці (або воді) білим хлібом і нарізаною цибулею пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері. Готовий фарш присмачити спеціями для риби, посолити і поперчити за смаком. Добре вимішати і залишити на деякий час. Коли фарш настоїться, зробити з нього невеликі кульки, запанірувати їх у сухарях, обсмажити в добре розігрітому рослинному маслі. Намагайтеся не пересмажити, кульки повинні бути приємного золотистого кольору. Картопля наріжте часточками, цибулю і моркву - соломкою. Обсмажте цибулю у вершковому маслі до прозорості, додайте моркву, злегка обсмажте. Покладіть томатну пасту, через пару хвилин влити дві склянки води, посоліть і поперчіть, дайте закипіти. На дно кожного горщика покладіть по шматочку вершкового масла, шар кульок з риби, шар картоплі. Повторіть шари, залийте засмажкою, накрийте кришкою і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Через 35-40 хвилин горщики можна виймати. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |