Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пісочний пиріг з абрикосами?
Поєднання солодкого, розсипчастого пісочного тіста з кисло - солодкими абрикосами багатьом припаде до смаку. Абрикоси під час випічки дають сік, він випаровується і пиріг виходить просоченим ароматним сиропом. Дуже смачний і по-літньому яскравий пиріг. Необхідні продукти Дві склянки борошна 200 грам маргарину Півсклянки цукру Одне яйце Дві столові ложки сметани пів чайної ложки розпушувача Пакетик ванільного цукру Абрикоси Приготування Просіяти борошно горбком, нарізати шматочками маргарин, розкласти на борошні і порубати ножем в крихту. Додати яйце, ванільний цукор, розпушувач, сметану і цукор, замісити тісто. Вимішувати тісто довго не потрібно, але воно має стати однорідним. Прибрати його хвилин на 15 - 20 в холодильник. Поки тісто відпочиває в холодильнику, підготуємо абрикоси. Їх потрібно вимити, розділити на половинки, видалити кісточку. З охолодженого тіста розкачати корж за розміром форми. Форму змастити маслом, викласти тісто, розрівняти і розкласти по колу абрикоси. Починати треба з зовнішнього боку, абрикоси викладати опуклою стороною вниз. Зверху абрикоси посипати цукром. Випікати 25 хвилин при температурі 200 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |