Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріжки з сирного тіста з куркою і сиром?
Сирне тісто дуже м'яке, слухняне в роботі і дуже смачне в готової випічки. Воно прекрасно поєднується з будь-якою начинкою, і підходить як для солодкої випічки, так і для випічки з м'ясом, куркою, овочами, сиром. Що знадобиться для приготування 250 грам курячого фаршу 250 грам сиру 30 грам пармезану 80 грам сиру Гауда (або іншого м'якого сиру) 20 грам вершкового масла Два яйця 200 грам борошна Чайна ложка цукру Сіль і чорний мелений перець за смаком Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Рослинна олія Пучок зеленого цибулі Приготування Сир натерти на крупній тертці, зелену цибулю дрібно нарізати. У сковорідці розігріти трохи олії, викласти фарш і обсмажувати до підрум'янення (за часом 5-7 хвилин). Помішуйте фарш, щоб не збирався грудочками. Посоліть, поперчіть, приправте мускатним горіхом. Зніміть з вогню, нехай начинка остигає. Потім додайте зелений лук і сир, перемішайте. Для тіста змішайте сир і яйця, додайте чайну ложку солі, гашену соду, трохи цукру. Перемішайте. Всипайте борошно і замішують м'яке тісто. Викладіть його на присипаний борошном стіл, розріжте на шматочки. Кожен шматочок розкачати в тонкий коржик, покладіть ложку начинки і защипайте краю. Розігрійте в сковороді олію, викладіть пиріжки швом вниз. Потім переверніть, підрум'яньте другу сторону. Готові пиріжки перекладайте на паперовий рушник, щоб входило масло. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |