Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріг з сирного тіста з сиром і цибулею?
Начинку можна робити в різних варіантах - картопляну або овочеву, але сама вдала і універсальна - з плавлених сирків, цибулі та яєць. Пиріг виходить дуже ароматним, розсипчастим, з ніжною начинкою. Що знадобиться для приготування Дві склянки борошна 200 грам маргарину 250 грам сиру 50 грам вершкового масла для посипання Чайна ложка соди (погасити оцтом) Для начинки Чотири плавлених сирка Чотири цибулини Чотири яйця Сіль і спеції за смаком Свіжа зелень Приготування Маргарин кімнатної температури перемішуємо з сиром. Додаємо просіяне борошно, гашену соду, вимішуємо м'яке тісто. Місити його потрібно недовго, щоб «не затягнулося», скачати в кулю, загорнути в харчову плівку і прибрати на годину в холодильник. Плавлені сирки покласти в морозилку щоб затверділи - так вони будуть краще натиратися. Цибулю дрібно ріжемо. Обсмажуємо у вершковому маслі до золотистого кольору. Знімаємо з вогню, повністю охолоджуємо. Натираємо в остиглий цибулю плавлені сирки, вбиваємо яйця, все добре перемішуємо. Додаємо зелень, сіль, спеції, чорний перець. Тісто ділимо на дві частини. Одну розкачуємо і викладаємо на змащене олією деко. Викладаємо зверху всю начинку, розподіляємо, залишаємо з кожної сторони трохи порожнього місця для защипки. Розкачуємо другу половину тіста і накриваємо начинку. Краї защипуємо, зверху розкладаємо шматочки вершкового масла, ставимо в гарячу духовку. Випікаємо сорок хвилин при температурі 200 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |