Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріг з помідорами?
В багатошаровій дуже проста начинка, і дуже смачна. Всього-то й потрібно взяти побільше цибулі ріпчастої і м'ясисті помідори. Тісто підійде готове дріжджове, і заради економії часу його можна купити в магазині. Що знадобиться для приготування 600 грам дріжджового тіста П'ять головок цибулі (великих) Шість - сім великих щільних помідор з м'ясистою м'якоттю Сіль, чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Один яєчний жовток для змазування пирога (не обов'язково) Приготування Цибулю треба очистити і нарізати тонкими півкільцями (або кільцями). Викласти його на розпечену сковорідку з розігрітим рослинним маслом і гасити на слабкому вогні, поки цибуля не стане зовсім м'яким і прозорим. Поки цибуля доходить до потрібного ступеня готовності, тісто ділимо на дві частини, причому одна повинна бути більше іншої. Більшу частину розкочуємо тонким шаром і викладаємо на змащене олією деко. Помідори нарізаємо кружечками, товщиною близько 0,5 див. Коли цибуля буде готовий, його потрібно трохи остудити і викласти на тісто. Посолити і поперчити за смаком. Зверху цибулі викласти помідори. Тісто розкачати в пласт, закрити начинку. Краї защипати. Випікають пиріг в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 35-40 хвилин. Якщо потрібна рум'яна кірочка, перед випічкою змастіть пиріг яєчним жовтком. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |