Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пиріг з помідорами?
В багатошаровій дуже проста начинка, і дуже смачна. Всього-то й потрібно взяти побільше цибулі ріпчастої і м'ясисті помідори. Тісто підійде готове дріжджове, і заради економії часу його можна купити в магазині.
Що знадобиться для приготування
600 грам дріжджового тіста
П'ять головок цибулі (великих)
Шість - сім великих щільних помідор з м'ясистою м'якоттю
Сіль, чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія
Один яєчний жовток для змазування пирога (не обов'язково)

Приготування

Цибулю треба очистити і нарізати тонкими півкільцями (або кільцями). Викласти його на розпечену сковорідку з розігрітим рослинним маслом і гасити на слабкому вогні, поки цибуля не стане зовсім м'яким і прозорим.
Поки цибуля доходить до потрібного ступеня готовності, тісто ділимо на дві частини, причому одна повинна бути більше іншої. Більшу частину розкочуємо тонким шаром і викладаємо на змащене олією деко. Помідори нарізаємо кружечками, товщиною близько 0,5 див.

Коли цибуля буде готовий, його потрібно трохи остудити і викласти на тісто. Посолити і поперчити за смаком. Зверху цибулі викласти помідори. Тісто розкачати в пласт, закрити начинку. Краї защипати. Випікають пиріг в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 35-40 хвилин. Якщо потрібна рум'яна кірочка, перед випічкою змастіть пиріг яєчним жовтком.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, цибулі
Як приготувати справжній французький багет?
Як зробити сирні роли з сухофруктами?
Салат "Біла береза" рецепт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: