Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріг з листкового тіста з шинкою?
Пиріг цілком замінить улюблену піцу - начинка в ньому практично така ж - помідори, шинка, цибуля, сир, приправи і спеції. Приготування пирога займає зовсім небагато часу - тісто використовується готове, листкове бездріжджове. Що знадобиться для приготування Листкове бездріжджове тісто Шинка або ковбаса або суміш з будь-яких м'ясних продуктів Помідори Ріпчаста лук або цибулю-порей Гірчиця із зернятками Будь сир твердих сортів Прованські трави, або будь-які спеції - за смаком Рослинна олія Приготування Тісто розморозити при кімнатній температурі, розкачати по розміром форми або дека. Якщо форма силіконова, то її змащувати нічим не треба, просто викладіть тісто, зробіть бортики. Якщо форма або деко звичайні, то потрібно змастити маслом. У сковорідці розігріти трохи олії, обсмажити в ньому лук (його нарізати півкільцями) і шинку (ковбасу), нарізану смужками. Тісто змастити тонким шаром гірчиці (можна кетчупом), викласти начинку. Зверху покласти тоненькі кружечки помідорів і присипати спеціями і тертим сиром. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати приблизно 20 хвилин (до рум'яного кольору). Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |