Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пиріг з консервованою рибою?
Пиріг виходить більшим, тому якщо ви не чекаєте гостей, пропорції можна зменшити вдвічі. Дуже важливо для пирога підібрати хорошу консервовану рибу - начинка визначає смак пирога, і не варто готувати її з риби, яку ви ще не пробували.
Що знадобиться для приготування
180 грам маргарину або вершкового масла
Десять столових ложок нежирної сметани (жирність не вище 20%)
350 - 400 грам борошна
Чайна ложка розпушувача
Три баночки рибних консервів за 185 грам
Пучок свіжого кропу або петрушки
Щіпка солі

Для заливки

Три яйця
200 грам нежирної сметани
Дві столові ложки борошна

Приготування

Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем і сіллю. М'яке вершкове масло або маргарин перемішуємо зі сметаною. Додаємо борошняну суміш і замішуємо м'яке тісто. Довго вимішувати його не потрібно, як тільки всі компоненти з'єднаються, скачайте його в кулю і приберіть на півгодини в холодильник.

Для начинки рибу (без рідини) розминаємо виделкою. Змішуємо з дрібно нарізаною зеленню.
Розкачуємо тісто за розміром форми або дека. Робимо бортики. Викладаємо на тісто начинку, розрівнюємо її.

Для заливки яйця збиваємо зі сметаною, підсолюємо за смаком, додаємо борошно. Можна приправити спеціями. Заливаємо пиріг і ставимо його в розігріту до 180 градусів духовку. Випікається він хвилин 40-45. Готового пирога дайте трохи охолонути і наріжте порційними шматочками. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: пирога, тісто
Як зробити шоколадний торт з млинців?
Як приготувати салат з квасолі та грибів?
Як приготувати картопляну запіканку?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: