Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріг з консервованою рибою?
Пиріг виходить більшим, тому якщо ви не чекаєте гостей, пропорції можна зменшити вдвічі. Дуже важливо для пирога підібрати хорошу консервовану рибу - начинка визначає смак пирога, і не варто готувати її з риби, яку ви ще не пробували. Що знадобиться для приготування 180 грам маргарину або вершкового масла Десять столових ложок нежирної сметани (жирність не вище 20%) 350 - 400 грам борошна Чайна ложка розпушувача Три баночки рибних консервів за 185 грам Пучок свіжого кропу або петрушки Щіпка солі Для заливки Три яйця 200 грам нежирної сметани Дві столові ложки борошна Приготування Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем і сіллю. М'яке вершкове масло або маргарин перемішуємо зі сметаною. Додаємо борошняну суміш і замішуємо м'яке тісто. Довго вимішувати його не потрібно, як тільки всі компоненти з'єднаються, скачайте його в кулю і приберіть на півгодини в холодильник. Для начинки рибу (без рідини) розминаємо виделкою. Змішуємо з дрібно нарізаною зеленню. Розкачуємо тісто за розміром форми або дека. Робимо бортики. Викладаємо на тісто начинку, розрівнюємо її. Для заливки яйця збиваємо зі сметаною, підсолюємо за смаком, додаємо борошно. Можна приправити спеціями. Заливаємо пиріг і ставимо його в розігріту до 180 градусів духовку. Випікається він хвилин 40-45. Готового пирога дайте трохи охолонути і наріжте порційними шматочками. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |