Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати піцу-спагетті?
У цій незвичайній піці основою замість коржі з тіста будуть відварені спагетті. На них вкладається начинка шарами, як і у звичайній піці. Зробити її можна з чого завгодно - з овочів, м'яса, курки, ковбаси. Сир повинен бути обов'язково.
Що знадобиться для приготування
400 грам сухих спагетті
500 грам будь ковбаси
Чайна ложка солі
Суміш тертого сиру (приблизно 250 грам)
50 грам салямі або пипперони (або будь-який сухий копченої ковбаси)
Томатний соус за смаком
Спеції, прянощі - все за смаком

Приготування

Спагетті потрібно відварити в підсоленій воді до напівготовності (аль денте). Воду злити, спагеті викласти у змащену маслом форму.

Ковбасу нарізати брусочками або кубиками, обсмажити до рум'яного кольору в рослинній олії. Для цієї страви ковбасу потрібно добре обсмажують, щоб вона стала злегка коричневою. Перекласти ковбасу на тарілку.
В тому ж маслі обсмажити кружечки сухої ковбаси до хрусткого стану (приблизно чотири хвилини).
Томатний соус або томатна паста розводиться водою.

У форму на спагетті викладається обсмажена ковбаса, заливається розведеним томатом. Потім викладається половина копченої ковбаси, шар сиру і решта ковбаса.

Спагетті ставляться в духовку. Готується страва півгодини при температурі 175 градусів. Подається гарячі, з салатом зі свіжих овочів. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: спагетті, ковбаси
Як спекти пісочний пиріг з сиром?
Морозиво в безе
Як готується двошарова сирна запіканка?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: