>Даний варіант домашньої випічки представляє з себе половинки персиків разом з волоськими горіхами запечені в тесті - рецепт приголомшливо смачною і дивно апетитною випічки до чаю, а також таке частування може підійти і в якості частування для гостей.
Для того, щоб приготувати персики в тесті вам слід взяти такі інгредієнти: близько 250-300 грамів пшеничного борошна, 100 г цукрового піску, половинка пакетика ванільного цукру, половина пачки (125 грамів) маргарину, два яйця, трошки солі, чотири-шість персиків і 30 грамів волоських горіхів.
Борошно слід спочатку просіяти, а після цього змішати її з ванільним цукром, цукровим піском і сіллю. Далі додати необхідну кількість маргарину, а також яйця і замісити тісто. Потім тісто потрібно обернути харчовою плівкою і на півгодини відправити в холодильник. Свіжі персики необхідно опустити спочатку на півхвилини в дуже гарячу воду. а потім у холодну, після чого їх треба очистити від шкірки, розділити на половинки і звільнити від кісточок. Горіхи потрібно дрібно порубати і заповнити ними половинки персиків, а потім половинки з'єднати по двоє. Тісто вийняти з холодильника, розкачати і порізати на квадрати, на ці квадрати покласти персики, фаршировані горіхами і з'єднати зверху краю тесту. Перекласти персики в тесті на змащене деко і випікати до готовності при 180 градусах.