Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печиво з шоколадом і чорносливом?
Рецепт сподобається любителям шоколаду та випічки з сухофруктами. Крім чорносливу або замість нього в тістечко можна додати курагу. Необхідні продукти 100 грам чорносливу або кураги 150 грам гіркого шоколаду Три - чотири столові ложки коньяку або рому Вісім столових ложок вершкового масла Шість столових ложок молока 180 грам борошна 120 грам цукрової пудри Чайна ложка розпушувача Для шоколадної помадки знадобиться 150 грам гіркого шоколаду і 50 грам вершкового масла Приготування Чорнослив наріжте шматочками, залийте міцним алкогольним напоєм хвилин на 20. Розламайте шоколад на невеликі шматочки, розтопити на водяній бані і додайте вершкове масло. Коли масло розійдеться, зніміть каструльку, трохи охолодіть суміш, додайте тепле молоко. Збийте вінчиком яйця з цукровою пудрою, додайте в шоколадну масу, перемішайте, введіть просіяне борошно і розпушувач. У добре вымешанную суміш покладіть шматочки чорносливу, ще раз перемішайте і викладайте тісто в змащену маслом форму для випічки. Корж випікається при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин. Поки остигає корж, приготуйте помадку. Для цього розтопіть на водяній бані шоколад і додайте вершкове масло. Розмішайте до однорідної консистенції, змастіть остиглий корж і розріжте на шматочки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |