>Незвичайне і оригінальне назва цього печива відразу ж привертає увагу, хоча чому печиво називається саме так незрозуміло. Саме печиво однак виходить просто чудовим - красиве тришарове печиво, чимось навіть схожий на тістечко, причому дивно смачне! Ну а його приготування можна назвати середнім по складності і зовсім нетривалим за часом.
Інгредієнти, які будуть потрібні: одна склянка пшеничного борошна, половина склянки цукрового піску, одна пачка вершкового масла, одна банка згущеного молока, дві плитки молочного шоколаду, щіпка солі і половинки волоських горіхів для прикраси печива.
Вершкове масло слід порізати на кубики і залишити пару ложок, потім за допомогою міксера змішати порізане масло з цукровим піском, борошном і дрібкою солі. Вийшло в результаті цього тісто відправити хвилин на 15-20 на холод, а потім розкотити тонким шаром, викласти на деко і випікати протягом 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовий печі. У сковороду викласти залишене масло і згущене молоко і, постійно помішуючи уварити до карамельного стану - характерний відтінок і густота. Змастити готовий ще гарячий корж отриманою масою. А зверху покрити все це шаром розтопленого в мікрохвильовці (на водяній бані) шоколаду і відправити все на пару годин в холодильник. Остигле печиво порізати порційно і прикрасити половинками горіхів.