Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати овочевий крамбль?
Овочевий крамбль не тільки дуже вишукано виглядає на святковому столі. Це ще і дуже смачно!
Що знадобиться для приготування
Один баклажан
Два невеликих кабачка
Один солодкий болгарський перець (червоного кольору)
Три помідора
Дві часточки часнику
Одна цибулина
Чебрець і розмарин
Один жовток
120 грам несолоної бринзи або козячого сиру
100 мл нежирних вершків
100 грам вершкового масла
200 грам борошна
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія для смаження
Приготування

Борошно змішайте з сіллю, покришіть масло шматочками, розітріть в крихту. До цієї суміші додайте яєчний жовток, знову перетріть. Викладіть на тарілку і приберіть в холодильник на 20 хвилин.
Помідори обдайте окропом, очистіть від шкірки і насіння, наріжте шматочками. Цибулю дрібно покришіть.
Баклажани і кабачки наріжте кубиками, пересипте дрібкою цукру і оаствьте на 20 хвилин, щоб стекла рідина.

В рослинному маслі окремо обсмажте баклажани, цибулю, кабачки, перець, помідори з часником. Складіть все в блендер, подрібнити до бажаного стану, посоліть і поперчіть за смаком.
Підготовлений штейзель з масла і борошна викладіть на застелене папером деко, випікайте 15 хвилин при температурі 200 градусів (до золотистого кольору).

Підігріті вершки змішайте з бринзою, посоліть і поперчіть, розмішайте до однорідної консистенції.
Овочі розкладіть по порційним склянках, зверху додайте сир і посипте штрейзеля. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, викладіть
Як готуються зрази "Пташине молоко"?
Як приготувати корисний, легкий і смачний сніданок
Як спекти пиріг «Яблука на снігу»?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: