Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати овочевий крамбль?
Овочевий крамбль не тільки дуже вишукано виглядає на святковому столі. Це ще і дуже смачно! Що знадобиться для приготування Один баклажан Два невеликих кабачка Один солодкий болгарський перець (червоного кольору) Три помідора Дві часточки часнику Одна цибулина Чебрець і розмарин Один жовток 120 грам несолоної бринзи або козячого сиру 100 мл нежирних вершків 100 грам вершкового масла 200 грам борошна Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія для смаження Приготування Борошно змішайте з сіллю, покришіть масло шматочками, розітріть в крихту. До цієї суміші додайте яєчний жовток, знову перетріть. Викладіть на тарілку і приберіть в холодильник на 20 хвилин. Помідори обдайте окропом, очистіть від шкірки і насіння, наріжте шматочками. Цибулю дрібно покришіть. Баклажани і кабачки наріжте кубиками, пересипте дрібкою цукру і оаствьте на 20 хвилин, щоб стекла рідина. В рослинному маслі окремо обсмажте баклажани, цибулю, кабачки, перець, помідори з часником. Складіть все в блендер, подрібнити до бажаного стану, посоліть і поперчіть за смаком. Підготовлений штейзель з масла і борошна викладіть на застелене папером деко, випікайте 15 хвилин при температурі 200 градусів (до золотистого кольору). Підігріті вершки змішайте з бринзою, посоліть і поперчіть, розмішайте до однорідної консистенції. Овочі розкладіть по порційним склянках, зверху додайте сир і посипте штрейзеля. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |