Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ніжний пиріг з сиром?
В багатошаровій домінує саме смак сиру, там його кілька видів. Пиріг швидкий у приготуванні і не примхливий при випічці, так що якщо любите сир, можна сміливо призначати його черговим стравою. Єдине що пирога потрібно після випічки охолонути, у гарячому вигляді сир трохи тягучий, а коли схопиться, консистенція виходить як у звичайного пирога. Що знадобиться для приготування 250 грам бринзи (або сулугуні) 250 грам твердого сиру (краще двох - трьох сортів потроху) 200 грам сметани Чотири яйця П'ять - шість столових ложок борошна з невеликою гіркою 250 мл. вершків Зелень кропу Спеції за смаком (сушений базилік, чебрець, орегано) Чорний мелений перець Сіль за смаком Приготування Збити віночком яйця, з'єднати зі сметаною і вершками, всипати просіяне борошно. Сир і бринзу натерти на тертці або подрібнити в комбайні, додати в тісто, добре розмішати. Покласти спеції, перець, дрібно нарізану зелень кропу, трохи підсолити за смаком, якщо бринза солона, то сіль може не знадобитися). Форму змастити маслом, обсипати сухарями і викласти в неї тісто. Верх розрівняти, поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати пиріг сорок хвилин. Пиріг повинен підрум'янитися, якщо він залишається блідо, переставте його на верхній ярус духовки і трохи збільште вогонь. Пиріг повинен охолонути, тоді проявиться його справжній смак і він буде щільним, але ніжної консистенції. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |