Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати ніжний пиріг з сиром?
В багатошаровій домінує саме смак сиру, там його кілька видів. Пиріг швидкий у приготуванні і не примхливий при випічці, так що якщо любите сир, можна сміливо призначати його черговим стравою. Єдине що пирога потрібно після випічки охолонути, у гарячому вигляді сир трохи тягучий, а коли схопиться, консистенція виходить як у звичайного пирога.
Що знадобиться для приготування
250 грам бринзи (або сулугуні)
250 грам твердого сиру (краще двох - трьох сортів потроху)
200 грам сметани
Чотири яйця
П'ять - шість столових ложок борошна з невеликою гіркою
250 мл. вершків
Зелень кропу
Спеції за смаком (сушений базилік, чебрець, орегано)
Чорний мелений перець
Сіль за смаком
Приготування

Збити віночком яйця, з'єднати зі сметаною і вершками, всипати просіяне борошно. Сир і бринзу натерти на тертці або подрібнити в комбайні, додати в тісто, добре розмішати. Покласти спеції, перець, дрібно нарізану зелень кропу, трохи підсолити за смаком, якщо бринза солона, то сіль може не знадобитися).
Форму змастити маслом, обсипати сухарями і викласти в неї тісто. Верх розрівняти, поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати пиріг сорок хвилин. Пиріг повинен підрум'янитися, якщо він залишається блідо, переставте його на верхній ярус духовки і трохи збільште вогонь.
Пиріг повинен охолонути, тоді проявиться його справжній смак і він буде щільним, але ніжної консистенції.
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, що
Як приготувати справжній французький багет?
Як приготувати біфштекс по-мексиканськи?
Як зробити салат з копченою куркою?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: