Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати морквяно - яблучні сирники?
Пропоную рецепт дуже смачного і майже нешкідливого для фігури десерту. Готувати дуже легко, смажити нічого не потрібно, сирники запікаються в духовці. Виходять ніжними, легкими і корисними. Практично дієтичне блюдо. Необхідні продукти для сирників Пачка сиру (250 грам) 3 - 4 столових ложки манної крупи 2 - 3 столових ложки цукру Одна велика морквина Два яблука Два яєчних білка Ванільний цукор Кориця Для ванільного соусу Два жовтки Дві столові ложки цукру (можна і більше) Склянку молока Ванілін Приготування Моркву і яблука очистити і натерти на дрібній тертці. З'єднати з размятым сиром. Цукор змішати з корицею і ванільним цукром, додати до сиру. Всипати манку і все добре вимішати. Білки збити в міцну піну, обережно вмішати в сирну суміш. Деко застелити пергаментом або змастити маслом. З сирної маси зробити круглі коржики, розкласти на деко на відстані 5 см одна від одної і запекти в духовці. Час запікання 15 хвилин при температурі 180 градусів. Готові сирники залити ванільним соусом і подати до столу. Ванільний соус Жовтки розтерти з цукром, додати ванілін і молоко. Розмішати і поставити на повільний вогонь. Варити при постійному помішуванні до загусання. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |