Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати міні-курники?
Курники можна готувати з будь-якою начинкою, тут головне - надати виробам форму і дотримуватися технологію приготування. Вона, до речі, нескладна, не складніше ніж в пиріжках.
Що знадобиться для тіста
Склянку молока
Столова ложка сухих дріжджів
Два яйця
80 грам маргарину
Дві столові ложки цукру
Половина чайної ложки солі
Чотири склянки борошна

Для начинки

200 грам м'яса
Дві - три картоплини
Дві цибулини
Сіль, перець і спеції - за смаком
Приготування

Розведіть дріжджі в трьох столових ложках теплої води, додайте щіпку цукру, розмішайте і дайте постояти поки не підніметься шапочка піни. Молоко нагріти до кімнатної температури, покладіть в нього маргарин, він повинен розійтися.
Просійте в миску борошно, покладіть сіль і цукор, влийте дріжджі і молоко з маргарином, яйця (один жовток залишити для змащування випічки), замісіть тісто. Накрийте кришкою, поставте в тепле місце години на півтора для підйому.
Для начинки цибулю, м'ясо і картоплю дрібно поріжте, приправте спеціями, перцем, сіллю.

тісто розділіть на невеликі шматочки (як на пиріжки). Розкачайте в коржик, на середину покладіть начинку, краї підніміть і по колу робіть защипи, залишаючи серединку відкритою (залиште маленьку дірочку). Дайте курникам постояти 20 хвилин, змастіть жовтком і випікайте півгодини при температурі 200 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: Дайте, покладіть
"Медова курочка в ковдрі" (рецепт)
Запіканка з тостів
Швидкий і смачний салат (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: