Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати мигдаль у шоколаді?
Смачний і оригінальний десерт можна приготувати за цим рецептом. Шоколад краще брати гіркий для обсипання можна використовувати какао-пудру, зверху такий десерт можна присипати цукровою пудрою. Інгредієнти: Мигдаль 200 Шоколад плитка шоколаду Какао Цукрова пудра Процес приготування: Мигдаль неочищений треба викласти на деко і підсушити. Взяти шоколад, розтопити його на водяній бані, щоб не було грудок, і він був гладким. Дуже гіркий шоколад поламати на квадратики. Покласти в тарілку на шоколад водяну баню і не чіпати, він сам почне розчинятися. На папір висипати какао, перемішати і розподілити рівним шаром. Коли мигдаль просмажився, він трохи набухає. Після цього гарячий шоколад викласти в тарілку з розплавленим шоколадом, акуратно перемішати і викласти на шар какао. Акуратно обваляти мигдаль у шоколаді в какао і залишити для підсихання. Потім можна викласти в коробочку або тарілку і ще зверху присипати цукровою пудрою, якщо хочеться щоб десерт став більш солодким. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |