Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати мариновану буженину?
Способів приготування буженини десятки, і в кожному є щось своє, особливе. Так і в цьому рецепті - на відміну від традиційного способу приготування, м'ясо не шпигається часником, а маринується в цибульному соусі, потім обсмажується і запікається у фользі.
Що знадобиться для приготування

800 грам м'якоті свинини
Дві великі цибулини
Дві часточки часнику
Столова ложка готової гірчиці (з гіркою)
20 мл рослинного масла
Сіль, перець чорний і червоний - все за смаком
Пучок свіжої зелені

Приготування

Цибулю ріжемо великими кільцями чи півкільцями, часник дрібно рубаємо. Додаємо спеції, дрібно нарізану зелень, масло і перемішуємо.
М'ясо миємо, обсушуємо, кладемо в приготований маринад. Накриваємо кришкою або затягуємо посуд плівкою і даємо дві години постояти при кімнатній температурі. Потім прибираємо в холодильник мінімум на 12 годин.
Перед приготуванням м'ясо дістаємо і залишаємо на годину - півтори при кімнатній температурі, щоб воно нагрілося.
Розігріваємо в сковороді трохи олії, м'ясо обсмажуємо з усіх боків по хвилині до рум'яного кольору. Загортаємо м'ясо у фольгу, кладемо на деко і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на годину (час запікання підбираємо з такого розрахунку - кілограм м'яса запікається 1ч.20 хв).
Готове м'ясо відразу не діставайте, дайте йому охолонути в духовці хоча б годину.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, годину
Як приготувати пасту з соусом песто?
Як приготувати смугастий сирний десерт?
Як приготувати закусочне печиво "Трикутнички"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: