Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати мариновану буженину?
Способів приготування буженини десятки, і в кожному є щось своє, особливе. Так і в цьому рецепті - на відміну від традиційного способу приготування, м'ясо не шпигається часником, а маринується в цибульному соусі, потім обсмажується і запікається у фользі. Що знадобиться для приготування 800 грам м'якоті свинини Дві великі цибулини Дві часточки часнику Столова ложка готової гірчиці (з гіркою) 20 мл рослинного масла Сіль, перець чорний і червоний - все за смаком Пучок свіжої зелені Приготування Цибулю ріжемо великими кільцями чи півкільцями, часник дрібно рубаємо. Додаємо спеції, дрібно нарізану зелень, масло і перемішуємо. М'ясо миємо, обсушуємо, кладемо в приготований маринад. Накриваємо кришкою або затягуємо посуд плівкою і даємо дві години постояти при кімнатній температурі. Потім прибираємо в холодильник мінімум на 12 годин. Перед приготуванням м'ясо дістаємо і залишаємо на годину - півтори при кімнатній температурі, щоб воно нагрілося. Розігріваємо в сковороді трохи олії, м'ясо обсмажуємо з усіх боків по хвилині до рум'яного кольору. Загортаємо м'ясо у фольгу, кладемо на деко і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на годину (час запікання підбираємо з такого розрахунку - кілограм м'яса запікається 1ч.20 хв). Готове м'ясо відразу не діставайте, дайте йому охолонути в духовці хоча б годину. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |