Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати маринад з моркви?
Для приготування маринаду нам знадобиться морква і цибуля в однаковій кількості. За способом приготування страву нагадує овочеву ікру, може бути і закускою і гарніром до м'яса або риби. Необхідні продукти Кілограм моркви Кілограм цибулі Рослинна олія Кетчуп, оцет за смаком Сіль, цукор, чорний мелений перець, коріандр (мелений або горошок) - теж за смаком Приготування Натираємо моркву на крупній тертці. Цибулю ріжемо довільно, кому як подобається, я для ікри ріжу цибулю великими півкільцями. Обсмажуємо спочатку цибулю до прозорого стану, потім додаємо до нього моркву, злегка обсмажуємо (тільки щоб вона стала м'якою) і перекладаємо вміст сковорідки в каструлю з товстим дном. Солимо, кидаємо щіпку цукру, додаємо кетчуп і вливаємо воду. Води треба небагато, щоб консистенція стала як у овочевої ікри (маса повинна легко размешиваться). Доводимо до кипіння, пробуємо на смак, вливаємо оцет, якщо потрібно - кладемо ще солі і цукру (до бажаної гостроти). Перед тим як знімати з вогню, покладіть перець і коріандр. Ікру накрити і дати їй настоятися. Дуже смачно в холодному вигляді з чорним хлібом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |