Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати макаронну запіканку з індичкою?
Питання про вибір м'яса для запіканки може вирішуватися не тільки на користь індички. Підійде і курка, свинина, але з м'ясом індички буде звичайно ж корисніше - не дарма воно вважається дієтичним продуктом, в якому мінімум жирів і максимум користі.
Що знадобиться для приготування
500 гр філе індички (або курки, свинини)
300 грам пасти (середнього розміру - вушка, спіральки, пера тощо)
Один стебло цибулі-порею
Дві морквини
300 мл. молока
Дві столових ложки рослинного масла
Дві столові ложки борошна
Дві столові ложки твердого сиру
Дві столових ложки свіжих хлібних крихт
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

Білу частину цибулі-порею нарізати навскоси товстими кільцями, моркву - тонкими кружечками (теж навскоси).
Літр підсоленої води довести до кипіння, покласти пасту і овочі, варити десять хвилин. Відкинути на друшляк, бульйон не виливати.
Нарізати м'ясо тонкими смужками, обсмажити в олії до рум'яної скоринки. Посолити і поперчити, змішати з пастою і овочами. Перекласти в змащену маслом форму.
На маслі, що залишився від смаження м'яса, припустити борошно, влити склянку бульйону. Розтерти, щоб не було грудочок, довести до кипіння. Влити молоко, посолити і поперчити, варити до загустіння. Залити цим соусом запіканку, посипати хлібними крихтами і сиром. Запікати 15-20 хвилин при температурі 170 градусів. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: поперчити, індички
Як приготувати смачне лимонне варення?
Як спекти ветчинно-кабачковий кекс?
Горіхові кільця
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: