Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати макаронну запіканку з індичкою?
Питання про вибір м'яса для запіканки може вирішуватися не тільки на користь індички. Підійде і курка, свинина, але з м'ясом індички буде звичайно ж корисніше - не дарма воно вважається дієтичним продуктом, в якому мінімум жирів і максимум користі. Що знадобиться для приготування 500 гр філе індички (або курки, свинини) 300 грам пасти (середнього розміру - вушка, спіральки, пера тощо) Один стебло цибулі-порею Дві морквини 300 мл. молока Дві столових ложки рослинного масла Дві столові ложки борошна Дві столові ложки твердого сиру Дві столових ложки свіжих хлібних крихт Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Білу частину цибулі-порею нарізати навскоси товстими кільцями, моркву - тонкими кружечками (теж навскоси). Літр підсоленої води довести до кипіння, покласти пасту і овочі, варити десять хвилин. Відкинути на друшляк, бульйон не виливати. Нарізати м'ясо тонкими смужками, обсмажити в олії до рум'яної скоринки. Посолити і поперчити, змішати з пастою і овочами. Перекласти в змащену маслом форму. На маслі, що залишився від смаження м'яса, припустити борошно, влити склянку бульйону. Розтерти, щоб не було грудочок, довести до кипіння. Влити молоко, посолити і поперчити, варити до загустіння. Залити цим соусом запіканку, посипати хлібними крихтами і сиром. Запікати 15-20 хвилин при температурі 170 градусів. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |