Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати макарони з грибним соусом і баклажанами?
Рецепт дуже простий, скоріше навіть - простенький, але набір продуктів у нього такий, що за короткий час можна зробити повноцінний обід. Смачний і ситний. Особливо актуальний рецепт влітку і восени, коли багато свіжих овочів. Що знадобиться для приготування 300 грам шампіньйонів Чотири сардельки чи сосиски Один цибуля - порей Два - три великих помідора Два середніх баклажана 450 грамів макаронних виробів (форма будь-яка) Два зубчики часнику Дві столові ложки томатного соусу або кетчупа Рослинна олія Борошно для панірування Вершкове масло Сіль, перець, спеції Приготування У сковорідці розігріти трохи рослинного масла і злегка обсмажити нарізані кружечками сосиски. Шумівкою перекласти на тарілку. У цю ж сковорідку додати невеликий шматочок вершкового масла і нарізану кільцями цибулю - порей (тільки біла частина). Злегка обсмажити, додати гриби і смажити все разом, поки не випарується вся рідина з грибів. Приправити спеціями, перцем, посолити. Поки обсмажуються гриби в іншій сковорідці обсмажити нарізані кружечками і запаніровані в борошні баклажани (їх посипати сіллю і залишити хвилин на десять, потім промити під водою і злегка віджати). Готові баклажани викласти на тарілку. До обсмажених грибів додати подрібнений часник і натерті на тертці помідори. Прогріти, покласти томатний соус або кетчуп, влити трохи водички. Гасити п'ять хвилин, додати сосиски, тушкувати під кришкою ще хвилин десять. Посипати зеленню і подавати порційно разом з відвареними макаронами. Зверху розкласти кружечки баклажанів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |