Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати макарони з грибним соусом і баклажанами?
Рецепт дуже простий, скоріше навіть - простенький, але набір продуктів у нього такий, що за короткий час можна зробити повноцінний обід. Смачний і ситний. Особливо актуальний рецепт влітку і восени, коли багато свіжих овочів.
Що знадобиться для приготування
300 грам шампіньйонів
Чотири сардельки чи сосиски
Один цибуля - порей
Два - три великих помідора
Два середніх баклажана
450 грамів макаронних виробів (форма будь-яка)
Два зубчики часнику
Дві столові ложки томатного соусу або кетчупа
Рослинна олія
Борошно для панірування
Вершкове масло
Сіль, перець, спеції
Приготування

У сковорідці розігріти трохи рослинного масла і злегка обсмажити нарізані кружечками сосиски. Шумівкою перекласти на тарілку. У цю ж сковорідку додати невеликий шматочок вершкового масла і нарізану кільцями цибулю - порей (тільки біла частина). Злегка обсмажити, додати гриби і смажити все разом, поки не випарується вся рідина з грибів. Приправити спеціями, перцем, посолити.

Поки обсмажуються гриби в іншій сковорідці обсмажити нарізані кружечками і запаніровані в борошні баклажани (їх посипати сіллю і залишити хвилин на десять, потім промити під водою і злегка віджати). Готові баклажани викласти на тарілку.

До обсмажених грибів додати подрібнений часник і натерті на тертці помідори. Прогріти, покласти томатний соус або кетчуп, влити трохи водички. Гасити п'ять хвилин, додати сосиски, тушкувати під кришкою ще хвилин десять. Посипати зеленню і подавати порційно разом з відвареними макаронами. Зверху розкласти кружечки баклажанів.
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажити, злегка
Штрудель з сирного тіста
Саморобні чіпси
Що приготувати з фаршу?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: