Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати макарони під овочевим соусом?
![]() Що знадобиться для приготування Один великий баклажан Дві цибулини Один-два помідори Дві часточки часнику Дві столових ложки рослинного масла 50 грам твердого сиру Кілька листочків базиліка Сіль і чорний мелений перець за смаком 300 грам макаронів Приготування Макарони відваріть в підсоленій воді до готовності (можна злегка недоварити щоб вони залишалися всередині твердуватими). Відкиньте на друшляк. Поки макарони варяться, баклажан наріжте кружечками, посоліть і залиште хвилин на десять стек гіркуватий сік. Потім промийте, злегка відіжміть і обсушіть на паперовому рушнику. Кожен кружечок розріжте на чотири частини. Цибулю і часник дрібно наріжте, обсмажте до рум'яного кольору в рослинній олії. Коли підрум'яняться - додайте баклажан, хвилин через п'ять покладіть нарізаний шматочками помідор. Тушкуйте овочі десять хвилин, в кінці додайте базилік. Макарони прогрійте в сковорідці, викладіть на тарілку, посипте тертим сиром. Тушковані овочі розкладіть по краях і відразу ж подавайте. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |