Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати макарони під овочевим соусом?
Для любителів овочів і вегетаріанців макарони з овочевим соусом - це ідеальний обід, ситний і смачний.
Що знадобиться для приготування
Один великий баклажан
Дві цибулини
Один-два помідори
Дві часточки часнику
Дві столових ложки рослинного масла
50 грам твердого сиру
Кілька листочків базиліка
Сіль і чорний мелений перець за смаком
300 грам макаронів

Приготування

Макарони відваріть в підсоленій воді до готовності (можна злегка недоварити щоб вони залишалися всередині твердуватими). Відкиньте на друшляк.
Поки макарони варяться, баклажан наріжте кружечками, посоліть і залиште хвилин на десять стек гіркуватий сік. Потім промийте, злегка відіжміть і обсушіть на паперовому рушнику. Кожен кружечок розріжте на чотири частини.
Цибулю і часник дрібно наріжте, обсмажте до рум'яного кольору в рослинній олії. Коли підрум'яняться - додайте баклажан, хвилин через п'ять покладіть нарізаний шматочками помідор. Тушкуйте овочі десять хвилин, в кінці додайте базилік.
Макарони прогрійте в сковорідці, викладіть на тарілку, посипте тертим сиром. Тушковані овочі розкладіть по краях і відразу ж подавайте. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: овочі, макарони
Як приготувати щавлевий суп з яловичиною
Пиріжки зі шпинатом (рецепт)
Як приготувати сирну запіканку без борошна?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: