Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати м'ясо в грецькому стилі?
М'ясо перед приготуванням півгодини маринується в суміші з оцту, спецій і рослинного масла. Подається з дуже смачним соусом зі свіжих овочів.
Що знадобиться для приготування

Чотири скибочки свинини
Дві столові ложки винного оцту
Чайна ложка сухого орегано
Дві столових ложки рослинного масла
Дві часточки часнику
Баночка (170 мл) натурального йогурту або нежирної сметани
Столова ложка дрібно нарубаного кропу
Дві помідори
300 грам свіжих огірків
Одна велика цибулина (краще фіолетового кольору)

Приготування

Часник пропустити через прес і змішати зі столовою ложкою рослинного масла, столовою ложкою оцту і орегано. Обмазати цим маринадом шматочки м'яса. Маринувати м'ясо півгодини - годину, періодично перевертаючи щоб воно рівномірно добре просочилося.
Поки м'ясо маринується, зробимо соус. змішаємо залишився оцет і рослинне масло (по столовій ложці) з йогуртом і дрібно нарізаним кропом. Додамо трохи солі (на кінчику чайної ложки) і все добре перемішати виделкою або вінчиком до повного з'єднання інгредієнтів. Накрити соус кришкою і поставити в холодильник.
Помідори нарізати кубиками. Огірок очистити від шкірки (якщо огірки ґрунтові, то не потрібно), нарізати дрібними кубиками. Дрібно покришити цибулю. Змішати овочі. Посолити і залишити щоб вони пустили сік.
М'ясо дістати з маринаду, обсмажити в маслі з двох сторін до готовності.
Подавати м'ясо з овочами і соусом.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, дрібно
Чим можна замінити продукти в рецептах?
Булочки з м'ясом і сиром
Як приготувати сирний десерт із фруктами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: