Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясний рулет з сиром і зеленню?
Рулет можна готувати з будь-якою начинкою - з смаженими грибами і цибулею, овочами, бринзою, шпинатом, сиром. У будь-якому виконанні він виходить дуже смачним, барвистим і може прикрасити будь-який святковий стіл. Що знадобиться для приготування Кілограм м'ясного фаршу Дві цибулини Одне яйце Три столові ложки кетчупу або томатного соусу Столова ложка готової гірчиці Сіль і чорний мелений перець, спеції за смаком Для начинки Неповний стакан тертого сиру Склянку щільно утрамбованого шпинату Два варених яйця Приготування Цибулю пропускаємо через м'ясорубку або дуже дрібно рубаємо ножем. Змішуємо з фаршем, додаємо яйце, столову ложку кетчупу, гірчицю (якщо не любите гострий смак м'ясних страв, візьміть гірчицю м'яку, наприклад - діжонську). Посоліть і поперчіть фарш, приправити спеціями за смаком. Добре вимісіть. На робочий стіл покладіть харчову плівку, на неї викладіть фарш і розподіліть його мокрими руками в овальний пласт товщиною близько 2 см У середині пласту по всій його довжині покладіть дрібно нарубану зелень шпинату, потім шар тертого сиру, половинки варених яєць. За допомогою плівки згортаємо рулет, шов защипуємо. Переносимо рулет на плівці на деко, обережно її прибираємо, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини. Під час приготування періодично підливаємо воду. Через 30 хвилин змащуємо рулет кетчупом, посипаємо сиром і запікаємо ще 15 хвилин. Подаємо з гарніром. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |