Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати м'ясні реберця в маринаді з меду і гірчиці?
Власне, за назвою страви вже можна уявити кінцевий результат. Це не просто смачно, а дуже смачно! Тим, хто любить м'ясо посочнее припадуть до смаку свинячі реберця, тим хто жирне м'ясо не любить, краще вибрати яловичину.
Що знадобиться для приготування

Кілограм м'ясних реберець
Дві столові ложки меду
Дві столові ложки гірчиці (краще зернистої)
Одна - дві столові ложки соєвого соусу
Столова ложка гранатового концентрату «Наршараб» (не обов'язково, це за бажанням)
Кілька часточок часнику
Один невеликий перчик чилі

Приготування

робимо маринад. У просторій мисці змішуємо мед, готову гірчицю (не порошок, а саме гірчицю), часник (його потрібно пропустити через прес), дрібно нарізаний перчик чилі. Перчик не забудьте очистити від насіння і перегородок, інакше м'ясо вийде не те щоб гострим, а пекучим - вогненна така їжа не всім подобається.
Реберця порубаєте. Обмажте маринадом і покладіть у форму для запікання. Накрийте, приберіть в холодильник мінімум на 3 години, але можна і на ніч. Бажано кілька разів перевернути реберця - вони краще просочаться маринадом.

Поставте в духовку і запікайте години 2-2,5 при температурі 160 градусів. Не знімайте кришку або затягніть верх фольгою. Коли стануть м'якими, розкрийте і запікайте ще 10-15 хвилин при температурі 200 градусів. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: реберця, м'ясо
Як готуються млинці з сиром?
Меренги із збитими вершками
Як спекти оксамитові млинці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: