Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати листкові палички з шинкою?
У цьому простому і швидкому рецепті всього три інгредієнта - шинка, яйце і листкове тісто. Коли немає часу на більш ґрунтовну випічку або в холодильнику мінімум продуктів, він дуже виручить. Що знадобиться для приготування Невелика упаковка готового листкового тіста (дріжджового) - 250 грам 100 грам будь шинки (або ковбаси) Одне яйце Суміш прованських трав або спеції для посипання (не обов'язково) Приготування Шинку або ковбасу наріжте довгими смужками. Розкачайте розморожене листкове тісто в тонкий пласт, його ширина повинна бути такою ж, як довжина смужечок шинки або ковбаси. Розкладіть шинку на поверхні тіста рядами. Наріжте тісто так, щоб на кожній смужці тесту була смужка шинки. Скрутіть кожну смужку в спіраль. Деко для випічки застелити пергаментом, викладіть спіральки. Збийте яйце. Пензликом змастіть кожну смужку яйцем, при бажанні можна посипати сумішшю спецій або прованськими травами. Поставте спіральки в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте до золотистого кольору (по часу 15-20 хвилин). Подавайте гарячими, з чаєм, кавою, а для чоловічої компанії - з келихом пива. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |