Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати лимонно-макове печиво?
Цей рецепт неодмінно сподобається і простотою приготування і дуже приємним смаком. До домашнього чаювання м'яке печиво з приємною кислинкою підійде ідеально.
Що знадобиться для приготування

Приблизно дві склянки борошна
Три столові ложки цукру + цукор для посипання верху
50 грам вершкового масла
Одне яйце
Чотири - п'ять столових ложок нежирних вершків
Цедра одного лимона
Столова ложка маку
Чайна ложка розпушувача
Щіпка солі

Приготування

Борошно просіяти гіркою на стіл. Додати цукор, сіль і розпушувач. Зверху нарізати шматочками вершкове масло і порубати ножем або розтерти руками до стану дрібної крихти.
Збити яйце. З лимона зрізати цедру. У тісто додати яйце, мак і цедру, поступово вливати вершки і відразу ж замішувати тісто. Готове тісто має відставати від рук і від поверхні столу.
Викласти тісто на присипаний борошном стіл і трохи помісити, обім'яти його. Розкачати качалкою в прямокутник, розрізати на квадратики і перекласти на деко. Випікається печиво приблизно 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, Печиво
Як приготувати закусочне печиво "Трикутнички"?
Що приготувати на обід
Лазанья - рататуй
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: