Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати лимонно-макове печиво?
Цей рецепт неодмінно сподобається і простотою приготування і дуже приємним смаком. До домашнього чаювання м'яке печиво з приємною кислинкою підійде ідеально. Що знадобиться для приготування Приблизно дві склянки борошна Три столові ложки цукру + цукор для посипання верху 50 грам вершкового масла Одне яйце Чотири - п'ять столових ложок нежирних вершків Цедра одного лимона Столова ложка маку Чайна ложка розпушувача Щіпка солі Приготування Борошно просіяти гіркою на стіл. Додати цукор, сіль і розпушувач. Зверху нарізати шматочками вершкове масло і порубати ножем або розтерти руками до стану дрібної крихти. Збити яйце. З лимона зрізати цедру. У тісто додати яйце, мак і цедру, поступово вливати вершки і відразу ж замішувати тісто. Готове тісто має відставати від рук і від поверхні столу. Викласти тісто на присипаний борошном стіл і трохи помісити, обім'яти його. Розкачати качалкою в прямокутник, розрізати на квадратики і перекласти на деко. Випікається печиво приблизно 15 хвилин при температурі 180 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |