Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати лимонне різотто з м'ятою
![]() Приготування: Цибулю і селеру нашаткувати маленькими кубиками і обсмажити в глибокій сковороді на суміші олії до прозорості, посолити. Всипати промитий рис і обсушенный рис, все змішати, вогонь зменшити. Постійно перемішуючи, невеликими порціями доливати бульйон у міру вбирання рідини рисом. Цедру лимона натерти на дрібній тертці, віджати сік. Жовток, вершки, половину сиру, цедру, сік лимона, частина м'яти збити віночком і вилити до рису. Перемішати і відразу зняти з вогню. Викласти в тарілки, рівномірно посипати залишком сиром і прикрасити листочками м'яти. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |