Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курку з фініками?
Поєднання м'яса з чорносливом нікого не дивує, це блюдо стало популярним і звичним. Тепер на черзі курка з сухофруктами. Ніжне куряче м'ясо з прянощами і ароматним соусом буде гідним конкурентом і для нього неодмінно знайдеться місце на святковому столі. Необхідні продукти 800 грам курячого м'яса (стегенця, гомілки) Дві великі цибулини (приблизно 400 грам) 200 грам в'ялених фініків Дві столових ложки рослинного масла Столова ложка вершкового масла Чайна ложка імбиру Чайна ложка кориці Трохи куркуми для кольору Сіль і чорний перець за смаком Свіжа зелень Приготування У глибокій сковорідці розігріти рослинне масло, додати до нього вершкове. Покласти нарізану півкільцями цибулю і протушкувати до м'якості. Додати куркуму, корицю, імбир, перемішати з цибулею. Покласти шматочки курки і обсмажувати до легкої скоринки, приблизно десять хвилин. Влити склянку окропу, посолити, поперчити і на маленькому вогні тушкувати під кришкою півгодини. Шматочки курки перекласти на тарілку, у сковорідку додати фініки (вийняти кісточки). Готувати до тих пір, поки соус не почне загусати, це хвилин 10-15. Покласти в соус куряче м'ясо, прогріти і можна подавати до столу, прикрасивши свіжою зеленню. Якщо все ж таки бентежить таке поєднання продуктів, фініки можна замінити чорносливом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |