Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячі відбивні з овочами?
Дуже ніжні відбивні готуються з курячого філе під шубкою з овочів, сиру і маслин. Відмінний варіант святкової подачі відбивних.
Необхідні продукти
Дві курячих грудки
Одна цибулина
Одна морквина
Один болгарський перець
Один - два помідори
Маслини
150 грам твердого сиру
Борошно для панірування
Майонез
Сіль і перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Морквину тремо на крупній тертці, цибулю ріжемо півкільцями і пасеруємо на рослинній олії. Помідори ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку. М'якоть ріжемо кружальцями. Перець нарізаємо тонкою соломкою.
Курячі грудки розбираємо на філе. Відбиваємо кожен шматочок, солимо і перчимо. Обвалюємо в борошні і швидко обсмажуємо в рослинному маслі, буквально за дві - три хвилинки з кожного боку. Як тільки утворилася скоринка - перевертаємо.
У форму для запікання выкаладываем відбивні, на них шар пасерованої цибулі і моркви, потім перець, помідори, робимо сіточку з майонезу. Викладаємо кружечки маслин, посипаємо тертим сиром. У форму наливаємо 50 мл. води, ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо 15 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, відбивні
15 кращих рецептів плову
Картопля фарширований оселедцем
Як приготувати банановий пудинг по-американськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: