Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячі відбивні з овочами?
Дуже ніжні відбивні готуються з курячого філе під шубкою з овочів, сиру і маслин. Відмінний варіант святкової подачі відбивних. Необхідні продукти Дві курячих грудки Одна цибулина Одна морквина Один болгарський перець Один - два помідори Маслини 150 грам твердого сиру Борошно для панірування Майонез Сіль і перець за смаком Рослинна олія Приготування Морквину тремо на крупній тертці, цибулю ріжемо півкільцями і пасеруємо на рослинній олії. Помідори ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку. М'якоть ріжемо кружальцями. Перець нарізаємо тонкою соломкою. Курячі грудки розбираємо на філе. Відбиваємо кожен шматочок, солимо і перчимо. Обвалюємо в борошні і швидко обсмажуємо в рослинному маслі, буквально за дві - три хвилинки з кожного боку. Як тільки утворилася скоринка - перевертаємо. У форму для запікання выкаладываем відбивні, на них шар пасерованої цибулі і моркви, потім перець, помідори, робимо сіточку з майонезу. Викладаємо кружечки маслин, посипаємо тертим сиром. У форму наливаємо 50 мл. води, ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо 15 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |