Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячі крильця?
Якщо ви не їсте ні курку, ні м'ясо, рис в такому виконанні може бути цілком самостійною стравою. Смак у нього дуже гармонійний і, загалом-то, не вимагає ніяких доповнень. Що знадобиться для приготування 200 грам рису Одна цибулина Три часточки часнику Один солодкий болгарський перець Маленький перчик чилі (можна без нього) 150-200 грам свіжого або консервованого ананаса 150 грам свіжого або замороженого зеленого горошку Дві столові ложки соєвого соусу Дві столові ложки дрібно нарубаного свіжого імбиру Рослинна олія Кілька крапель будь-якого гострого соусу Приготування Рис відварюємо до готовності. Поки рис вариться, дрібно рубаємо цибулю, часник і гострий перець. Ананас і болгарський перець ріжемо кубиками. У глибокій сковорідці розігріваємо масло, кладемо імбир, цибуля, часник і гострий перець. Обсмажуємо 1-2 хвилини. Додаємо горошок, болгарський перець і ананас, обсмажуємо хвилин п'ять, поки ананас не почне підрум'янюватися. Кладемо рис, соєвий соус і гострий соус можна додати ще пару ложок сиропу від консервованих ананасів. Прогріваємо, за бажанням можна посипати рис дрібно нарізаною зеленою цибулею. Відразу ж подаємо рис. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |