Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячі крильця?
Якщо ви не їсте ні курку, ні м'ясо, рис в такому виконанні може бути цілком самостійною стравою. Смак у нього дуже гармонійний і, загалом-то, не вимагає ніяких доповнень.
Що знадобиться для приготування

200 грам рису
Одна цибулина
Три часточки часнику
Один солодкий болгарський перець
Маленький перчик чилі (можна без нього)
150-200 грам свіжого або консервованого ананаса
150 грам свіжого або замороженого зеленого горошку
Дві столові ложки соєвого соусу
Дві столові ложки дрібно нарубаного свіжого імбиру
Рослинна олія
Кілька крапель будь-якого гострого соусу

Приготування

Рис відварюємо до готовності. Поки рис вариться, дрібно рубаємо цибулю, часник і гострий перець. Ананас і болгарський перець ріжемо кубиками.
У глибокій сковорідці розігріваємо масло, кладемо імбир, цибуля, часник і гострий перець. Обсмажуємо 1-2 хвилини. Додаємо горошок, болгарський перець і ананас, обсмажуємо хвилин п'ять, поки ананас не почне підрум'янюватися. Кладемо рис, соєвий соус і гострий соус можна додати ще пару ложок сиропу від консервованих ананасів.
Прогріваємо, за бажанням можна посипати рис дрібно нарізаною зеленою цибулею. Відразу ж подаємо рис. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, рис
Як зробити шоколадний торт з млинців?
Салат з печінкою тріски
Як спекти пиріг з рибними консервами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: