Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати куряче філе з овочами в гострому соусі?
Цю страву можна подавати як самостійне, без гарніру. Але якщо вам здасться, що тільки овочів і курки недостатньо, то можна приготувати відварний рис - це буде ідеальний гарнір.
Що знадобиться для приготування
Чотири курячих філе
300 грам баклажанів
300 грам кабачків
Дві часточки часнику
Їдальня ложка борошна
Столова ложка цукру
50 мл бальзамічного оцту
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинне масло для смаження

Приготування

Куряче філе нарізаємо тонкими довгими пластинами (як на відбивні). Солимо і перчимо, залишаємо просочитися.
Кабачок і баклажан нарізаємо кубиками.
Обвалюємо філе в борошні й обсмажуємо на розігрітій олії приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку. Перекладаємо в тарілку, накриваємо фольгою або ставимо в негарячу духовку.
В тому ж маслі обсмажуємо кабачок і баклажан до м'якості. Додаємо дрібно нарізаний часник, вливаємо оцет і додаємо цукор. Робимо сильний вогонь і обсмажуємо овочі поки соус трохи не загусне.
Дістаємо грудки, викладаємо на порційні тарілки і подаємо з овочами. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, обсмажуємо
Салат з помідорів з квасолею
Як готується бефстроганов?
Рецепт приготування млинців в духовці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: