Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати куряче філе з овочами в гострому соусі?
Цю страву можна подавати як самостійне, без гарніру. Але якщо вам здасться, що тільки овочів і курки недостатньо, то можна приготувати відварний рис - це буде ідеальний гарнір. Що знадобиться для приготування Чотири курячих філе 300 грам баклажанів 300 грам кабачків Дві часточки часнику Їдальня ложка борошна Столова ложка цукру 50 мл бальзамічного оцту Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинне масло для смаження Приготування Куряче філе нарізаємо тонкими довгими пластинами (як на відбивні). Солимо і перчимо, залишаємо просочитися. Кабачок і баклажан нарізаємо кубиками. Обвалюємо філе в борошні й обсмажуємо на розігрітій олії приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку. Перекладаємо в тарілку, накриваємо фольгою або ставимо в негарячу духовку. В тому ж маслі обсмажуємо кабачок і баклажан до м'якості. Додаємо дрібно нарізаний часник, вливаємо оцет і додаємо цукор. Робимо сильний вогонь і обсмажуємо овочі поки соус трохи не загусне. Дістаємо грудки, викладаємо на порційні тарілки і подаємо з овочами. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |