Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати куряче філе з хурмою?
Куряче м'ясо чудово поєднується і з овочами, і з фруктами - апельсинами, курагою, чорносливом, яблуками. Ось ще один рецепт, дуже незвичайний - куряче філе з хурмою. Що знадобиться для приготування 500 грам курячого філе Одна - дві цибулини Дві великих солодких хурми («корольок») Приправа для курки або улюблені трави та спеції Рослинна олія Дві жмені волоських горіхів Дві - три столових ложки соєвого соусу (за бажанням) Сіль 250 мл нежирних вершків Приготування Куряче філе нарізати тонкими смужками (як на беф-строганов). Цибулю нарізати півкільцями, змішати з м'ясом. Посипати приправою для курки або спеціями, посолити, перемішати і залишити на годину. За бажанням в маринад можна додати соєвий соус, тоді солити м'ясо не потрібно. У глибокій сковороді добре розігріти рослинне масло і обсмажити курку разом з цибулею. Обсмажувати потрібно приблизно десять хвилин. Потім вогонь зробити слабкіше, підлити трохи води, накрити сковорідку кришкою і тушкувати ще стільки ж. Хурму очистити від шкірки, видалити насіння. М'якоть нарізати кубиками, додати до курки разом з подрібненими волоськими горіхами. Влити вершки, підсолити, приправити меленим перцем, перемішати і тушкувати десять хвилин. Якщо хочете щоб підливи було більше, влийте трохи водички. На гарнір підійдуть макарони або рис. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |