Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати куряче філе з хурмою?
Куряче м'ясо чудово поєднується і з овочами, і з фруктами - апельсинами, курагою, чорносливом, яблуками. Ось ще один рецепт, дуже незвичайний - куряче філе з хурмою.
Що знадобиться для приготування
500 грам курячого філе
Одна - дві цибулини
Дві великих солодких хурми («корольок»)
Приправа для курки або улюблені трави та спеції
Рослинна олія
Дві жмені волоських горіхів
Дві - три столових ложки соєвого соусу (за бажанням)
Сіль
250 мл нежирних вершків
Приготування

Куряче філе нарізати тонкими смужками (як на беф-строганов). Цибулю нарізати півкільцями, змішати з м'ясом. Посипати приправою для курки або спеціями, посолити, перемішати і залишити на годину. За бажанням в маринад можна додати соєвий соус, тоді солити м'ясо не потрібно.
У глибокій сковороді добре розігріти рослинне масло і обсмажити курку разом з цибулею. Обсмажувати потрібно приблизно десять хвилин. Потім вогонь зробити слабкіше, підлити трохи води, накрити сковорідку кришкою і тушкувати ще стільки ж.

Хурму очистити від шкірки, видалити насіння. М'якоть нарізати кубиками, додати до курки разом з подрібненими волоськими горіхами. Влити вершки, підсолити, приправити меленим перцем, перемішати і тушкувати десять хвилин. Якщо хочете щоб підливи було більше, влийте трохи водички. На гарнір підійдуть макарони або рис.
Категория: Рецепти |
| Теги: курки, філе
Короп з цибулею і чорносливом
Як готується сирний салат в тарталетках?
Піца Кальцоне на бездрожжевом тесті
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: