Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати куряче філе в гірчичному соусі?
При банальному наборі продуктів і простоті приготування страва незмінно виходить вдалим і не набридає.
Що знадобиться для приготування
Дві курячі грудки (філе)
300 грам свіжих печериць
Одна - дві цибулини
Трохи вершкового масла
Кілька зубчиків часнику
Столова ложка не гострої гірчиці (якщо гостра, то досить чайної ложечки)
Склянку сметани (можна замінити вершками)
Чайна ложка каррі
Їдальня ложка борошна (без гірки)
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Свіжа зелень петрушки
Приготування

Спочатку готуємо соус, куряче м'ясо смажиться швидко і може не виявитися часу на приготування соусу. Часник пропускаємо через землянку, змішуємо зі сметаною. Туди ж додаємо гірчицю, борошно, сіль і мелений перець, каррі. Все ретельно перемішуємо.

Цибулю дрібно ріжемо, гриби нарізаємо пластинками. Куряче філе нарізаємо впоперек тонкими пластинами. Розтоплюємо в сковорідці вершкове масло, спочатку обсмажуємо до прозорості цибулю, потім додаємо філе і злегка обсмажуємо, зовсім небагато, тільки до зміни кольору. Додаємо гриби, вогонь робимо сильним і смажимо все до випаровування рідини з грибів. Заливаємо філе з грибами приготованим соусом, додаємо зелень і тушкуємо на слабкому вогні під кришкою хвилин п'ять - сім.
Категория: Рецепти |
| Теги: куряче, філе
Індичка з грибним соусом
Салат з омлетом
Як готується салат "Креветки під шубою"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: