Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати кукурудзяний хліб з болгарським перцем та сиром?
Кукурудзяний хліб не схожий на хліб в звичному нам розумінні. Це скоріше несолодкий кекс, і робити його можна з різними добавками - від бекону до зеленої цибулі і маслин. Сама по собі кукурудзяне борошно не має вираженого смаку, так що сміливо експериментуйте!
Що знадобиться для приготування
Склянку пшеничного борошна з гіркою
Неповний стакан кукурудзяної муки чи крупи дуже дрібного помелу
Дві чайних ложки розпушувача
Чайна ложка з гіркою солі
Один гострий перчик (для тих, хто любить гостре, в інших випадках не добавляейте)
Два невеликих болгарських перцю
Півтори склянки нежирного кефіру або молока (сколотин)
Два яйця
Чверть склянки рослинного масла
Стакан тертого сиру
Три скибочки бекону
Щіпка меленого перцю

Приготування

Пшеничне борошно просіяти у велику миску, змішайте з кукурудзяним борошном, розпушувачем і сіллю.

Болгарський перець і гострий перчик (якщо додаєте гострий перець, то розріжте його навпіл і видаліть насіння) дрібно рубаємо. Бекон ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо до хрусткого стану. Додаємо до борошна перець, тертий сир і бекон. За смаком кладемо мелений перець.

В окремому посуді змішуємо молоко або кефір, сколотини) з яйцями і рослинним маслом. Вливаємо в борошняну суміш і перемішуємо. По густоті тісто вийде як на оладки. Кладемо його в змащену маслом сковорідку або форму і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо півгодини. Подавати такий хліб можна до перших страв, до овочевого рагу або на сніданок для бутербродів з маслом замість звичайного хліба. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, хліб
Як готуються бісквітні тістечка?
Як смачно запекти курку з лимоном?
Як приготувати кислий салат?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: