Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати креветки в клярі з мигдалем?
Цікавий рецепт приготування креветок в клярі, обсыпанных пластівцями мигдалю.
Список потрібних продуктів: триста грамів великих креветок, двісті грамів води, дві склянки олії рафінованої, одне яйце, сто грамів мигдалевих пластівців, сто п'ятдесят грамів борошна, кілька капелюшків від печериць, два зелених солодких перчика.

Процес приготування:
Воду ставимо в морозилку і охолоджуємо, але не заморожуємо. Вода повинна стати крижаною. Борошно кілька разів просіваємо, з'єднуємо з крижаною водою і яйцем, повинен вийти рідкий кляр. Чистимо креветки, обрізаємо вусики, лапки, прибираємо зубочисткою центральну жилу, хвостик і головку залишаємо. У плоску тарілку насипаємо мигдальні пластівці. Креветки обсушуємо рушником, посипаємо борошном, опускаємо в кляр, стряхиваем зайве. Обвалюємо креветки в мигдалевих пластівцях. Притискаємо пластівці до креветок і опускаємо їх у розігріту у високій посуді рослинне масло. Капелюшки печериць і шматочки солодкого перчика обвалюємо в борошні і смажимо у фритюрі. Розкладаємо креветки, капелюшки і перець на тарілці і подаємо, прикрасивши зеленню.
Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: креветок, креветки
"Медова курочка в ковдрі" (рецепт)
Як готується смачний молочний коктейль?
Як готуються манно-вівсяні млинці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: