Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати коврижку на яблучному соку?
Пісний рецепт. Його особливість в тому, що замість води тісто замішується на яблучному соку. Смак виходить незвичайним, а сама коврижка дуже ароматною.
Що знадобиться для приготування
Склянку цукру
Половина склянки рослинного масла
Чверть склянки чорносливу
Чверть склянки рубаних волоських горіхів
Стакан яблучного соку
Щіпка солі
Дві склянки борошна
Половина чайної ложки кориці
Половина чайної ложки соди
Столова ложка яблучного оцту

Приготування

Чорнослив розпарити в окропі, видалити кісточки, нарізати м'якоть дрібними шматочками. Горіхи підсушити в духовці або на сковорідці і дрібно порубати ножем.

В окремому посуді змішати цукор і сіль, влити рослинне масло (без запаху). Додати в цю суміш яблучний сік. Розмішати, всипати горіхи і чорнослив. Додати соду і оцет. Залишити на п'ять хвилин, потім покласти корицю і просіяне борошно. По консистенції має вийти тісто, нагадує густу сметану.

Форму для запікання змастити маслом, вилити тісто. Поставити в духовку з температурою 180 градусів і випікати близько години. Якщо верх надміру підрум'яниться, прикрити його фольгою. Готова коврижка повинна бути темно - коричневого кольору. Остудіть на решітці і наріжте шматочками. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, яблучного
Смачне тісто для піци (рецепт для хлібопічки)
Млинці на молоці
Салат з креветками і сирним омлетом (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: