Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати картоплю з квасолею і сметаною?
![]() Що знадобиться для приготування Вісім - десять середніх картоплин Баночка квасолі барбекю Сметана Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець Трохи меленої паприки Свіжа зелень кропу або петрушки (за бажанням, це не обов'язково) Приготування Картоплю чистимо, ріжемо скибочками як на жарке, але не тонше. Вибирайте картоплю з невеликим вмістом крохмалю (такі сорти називають - «картоплю для смаження») - тоді під час приготування скибочки залишаться цілими і не розваряться. Кладемо картоплю в киплячу підсолену воду, відварюємо до напівготовності. Воду зливаємо, картоплю відразу ж перекладаємо на розігріту сковорідку (обсмажують картоплю можна або на рослинному маслі або на вершковому - як вам більше подобається). Обсмажуємо картоплю на середньому вогні до рум'яної хрусткої скоринки. Перчимо за смаком. Квасоля викладаємо в окремий посуд, ставимо для розігріву в духовку або мікроволновку. Тепер все просто. Кладемо на тарілки картоплю, зверху квасоля і поливаємо сметаною. Готову страву посипаємо зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |