Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати картоплю з квасолею і сметаною?
Для приготування картоплі по цьому рецепту рекомендується брати консервовану квасолю барбекю. Але так як не завжди і не скрізь вона є, то можна взяти звичайну квасоля в томатному соусі і додати побільше гостренького перчика. Ну або за смаком, якщо ви не любите гостре.
Що знадобиться для приготування

Вісім - десять середніх картоплин
Баночка квасолі барбекю
Сметана
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець
Трохи меленої паприки
Свіжа зелень кропу або петрушки (за бажанням, це не обов'язково)

Приготування

Картоплю чистимо, ріжемо скибочками як на жарке, але не тонше. Вибирайте картоплю з невеликим вмістом крохмалю (такі сорти називають - «картоплю для смаження») - тоді під час приготування скибочки залишаться цілими і не розваряться.
Кладемо картоплю в киплячу підсолену воду, відварюємо до напівготовності. Воду зливаємо, картоплю відразу ж перекладаємо на розігріту сковорідку (обсмажують картоплю можна або на рослинному маслі або на вершковому - як вам більше подобається). Обсмажуємо картоплю на середньому вогні до рум'яної хрусткої скоринки. Перчимо за смаком.
Квасоля викладаємо в окремий посуд, ставимо для розігріву в духовку або мікроволновку.
Тепер все просто. Кладемо на тарілки картоплю, зверху квасоля і поливаємо сметаною. Готову страву посипаємо зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: картоплю, квасоля
Мова під винним соусом
Як спекти смачний хліб з ковбасою в хлібопічці?
Пиріг "Пиріг з чорносливом"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: