Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати картопляні шашлички?
За складовими і за способом приготування страву дуже просте, але зустрічається завжди на «ура!», особливо приготоване на вугіллі. Але і в духовці виходить не менш смачно. Що знадобиться для приготування Картопля (сира) Ріпчасту цибулю Варено-копчений бекон Приправи, сіль - за смаком Рослинна олія Свіжа зелень Приготування Картоплю для цих незвичайних шашличків краще брати некрохмалистих сортів - він краще тримає форму. І бажано щоб картоплини були довгасті. Чистити від шкірки картоплю не потрібно. Бульби картоплі моєму під проточною водою, трьом щіточкою щоб видалити всі забруднення. Ріжемо кружечками середньої товщини. Ріпчасту цибулю ріжемо кільцями. Змішуємо картоплю і цибулю, посипаємо спеціями, солимо за смаком і заправляємо рослинною олією. Бекон ріжемо невеликими скибочками. Деко застеляємо фольгою. На дерев'яні шпажки нанизуємо по черзі картоплю і бекон, викладаємо на деко. Зверху засипаємо цибулею, поливаємо олією, закриваємо фольгою і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Через 35-40 хвилин фольгу знімаємо, запікаємо ще хвилин 7-8. Дістаємо, посипаємо кропом і відразу ж подаємо до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |