Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати каррі з курячого філе?
Гостре і пряне каррі з курячого м'яса буде прекрасною основою для вечері або обіду в будь-який час року. Кількість перцю і прянощів додайте за смаком. Як гарнір ідеально підійде салат зі свіжих овочів.
Необхідні продукти
600 грам курячого філе
Дві чайних ложки чорного меленого перцю
Невеликий шматочок свіжого імбиру
Дві чайних ложки порошку каррі
Половина чайної ложки лимонного соку
Три великих цибулини
Три часточки часнику
Сіль за смаком
Рослинна олія
Приготування

Шматочок імбиру натріть на тертці, в натертому вигляді його повинно вийти дві столові ложки. Часник пропустити через часникодавку. Додайте каррі, чорний перець, половину чайної ложки солі, столову ложку рослинної олії і лимонний сік. Все перемішайте і поки відкладіть в сторону.

куряче філе Наріжте невеликими шматочками, покладіть в миску з приготованим пряним маринадом.
Дві цибулини покладіть в блендер і подрібнити до пюреобразного стану. Залишилася цибулину наріжте півкільцями, обсмажте до прозорого кольору в двох столових ложках рослинного масла. Додайте пюре з цибулі і обсмажуйте ще хвилин п'ять. Покладіть в сковорідку шматочки курячого філе разом з маринадом, обсмажуйте періодично помішуючи ще п'ять хвилин. Влийте 200 мл окропу, доведіть до кипіння, зробіть мінімальний вогонь і тушкуйте під кришкою 20 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: курячого, філе
Як приготувати смачну макаронну запіканку?
Деруни з мачанкою
Як готується огретен з вишнями?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: