Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати каррі з курячого філе?
Гостре і пряне каррі з курячого м'яса буде прекрасною основою для вечері або обіду в будь-який час року. Кількість перцю і прянощів додайте за смаком. Як гарнір ідеально підійде салат зі свіжих овочів. Необхідні продукти 600 грам курячого філе Дві чайних ложки чорного меленого перцю Невеликий шматочок свіжого імбиру Дві чайних ложки порошку каррі Половина чайної ложки лимонного соку Три великих цибулини Три часточки часнику Сіль за смаком Рослинна олія Приготування Шматочок імбиру натріть на тертці, в натертому вигляді його повинно вийти дві столові ложки. Часник пропустити через часникодавку. Додайте каррі, чорний перець, половину чайної ложки солі, столову ложку рослинної олії і лимонний сік. Все перемішайте і поки відкладіть в сторону. куряче філе Наріжте невеликими шматочками, покладіть в миску з приготованим пряним маринадом. Дві цибулини покладіть в блендер і подрібнити до пюреобразного стану. Залишилася цибулину наріжте півкільцями, обсмажте до прозорого кольору в двох столових ложках рослинного масла. Додайте пюре з цибулі і обсмажуйте ще хвилин п'ять. Покладіть в сковорідку шматочки курячого філе разом з маринадом, обсмажуйте періодично помішуючи ще п'ять хвилин. Влийте 200 мл окропу, доведіть до кипіння, зробіть мінімальний вогонь і тушкуйте під кришкою 20 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |