Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати кабачки з горіховим соусом?
Кабачки з горіховим соусом - новий рецепт в скарбничку літніх страв. У ньому немає нічого складного - кабачки обсмажуються як зазвичай, але за рахунок пікантного соусу набувають абсолютно новий, яскравий смак. Що знадобиться для приготування Два кабачка 200 мл натурального йогурту без добавок Дві чайних ложки соєвого соусу 50 грам ядер волоського горіха Рослинне масло для смаження Трохи солі для кабачків Приготування Кабачки ріжемо тонкими кружечками, товщиною не більше 0,5 див. Трохи присаливаем, перемішуємо. Далі робіть, як вам більше подобається - або обвалюйте кабачки в борошні, або кладіть на сковорідку без панірування. У сковороді розігрійте олію і викладайте кабачки. Обсмажуйте на середньому вогні спочатку з одного боку до рум'яної скоринки, потім з іншого. Не допускайте підгоряння - у кабачків з'явиться неприємний присмак. Для соусу подрібніть горіхи (можна просто потовкти в ступці), змішайте з йогуртом і соєвим соусом. Якщо соусу немає, то підсолити за смаком і додайте чорного меленого перчика. Можна приправити часником - теж буде смачно. Подавати кабачки можна і холодними, і теплими і холодними. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |