Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати кабачки з горіховим соусом?
Кабачки з горіховим соусом - новий рецепт в скарбничку літніх страв. У ньому немає нічого складного - кабачки обсмажуються як зазвичай, але за рахунок пікантного соусу набувають абсолютно новий, яскравий смак.
Що знадобиться для приготування
Два кабачка
200 мл натурального йогурту без добавок
Дві чайних ложки соєвого соусу
50 грам ядер волоського горіха
Рослинне масло для смаження
Трохи солі для кабачків

Приготування

Кабачки ріжемо тонкими кружечками, товщиною не більше 0,5 див. Трохи присаливаем, перемішуємо. Далі робіть, як вам більше подобається - або обвалюйте кабачки в борошні, або кладіть на сковорідку без панірування.

У сковороді розігрійте олію і викладайте кабачки. Обсмажуйте на середньому вогні спочатку з одного боку до рум'яної скоринки, потім з іншого. Не допускайте підгоряння - у кабачків з'явиться неприємний присмак.

Для соусу подрібніть горіхи (можна просто потовкти в ступці), змішайте з йогуртом і соєвим соусом. Якщо соусу немає, то підсолити за смаком і додайте чорного меленого перчика. Можна приправити часником - теж буде смачно. Подавати кабачки можна і холодними, і теплими і холодними. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: соусом, кабачки
Як готувати яблука в карамелі?
Салат з омлетом
20 кращих рецептів тортів
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: