Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яловичину з волоськими горіхами?
Родзинка цієї страви зовсім не у волоських горіхах, хоча і вони роблять свою справу. Маринад - ось завдяки чому м'ясо виходить ароматним, ніжним і дуже смачним. Дуже вдалий рецепт для приготування яловичини. Що знадобиться з продуктів Кілограм яловичої вирізки 100 грам ядер волоського горіха Дві чайних ложки рослинного масла Пів чайної ложки борошна 60 мл будь-якого бульйону чи води, сухого вина Два - три солодких болгарський перцю різних кольорів Для маринаду Дві чайних ложки тертого імбиру Дві часточки часнику 60 грамів соєвого соусу 60 грам устричного соусу Дві столові ложки сухого хересу Дві столових ложки рослинного масла Невеликий пучок зеленої цибулі Приготування М'ясо нарізати упоперек волокон на однакові довгі смужки. Для соусу змішати подрібнений часник, імбир, дрібно нарізану зелену цибулю, соєвий соус, устричний соус і вино. Получившимся полити маринадом м'ясо і залишити на дві години мінімум, а краще - на ніч. Потім м'ясо дістати, маринад зберегти. Нагріти в сковороді столову ложку масла, обсмажити горіхи на сильному вогні протягом однієї хвилини. Додати нарізаний смужками солодкий перець, обсмажувати ще дві хвилини. Перекласти перець і горіхи на тарілку, накрити. олію, нагріти, обсмажувати м'ясо на сильному вогні невеликими порціями. Воно має підрум'янитися, але не просмажиться. Вийняти, обсушити. Змішати борошно з маринадом, бульйоном або вином, водою в сковорідці. Додати горіхи, перець, м'ясо і обсмажувати все на сильному вогні до готовності м'яса. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |