Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати ягідно-сирний десерт?
Один з варіантів швидкого сніданку або десерту. Готується буквально за десять хвилин. Ягоди можна використовувати і свіжі, заморожені, а сир краще брати не кислий, пастоподібний або шаруватий, з високою жирністю. Ідеально підійде свіжий домашній сир.
Що знадобиться для приготування
400 грам свіжого домашнього сиру
50 грам цукру (за смаком і залежно від солодощі ягід(
100 грам полуниці
100 грам чорниці (або голубики, ожини)
Приготування

Сир розділіть на дві рівні частини. Одну покладіть в блендер разом з полуницею і половиною цукру. Подрібніть в однорідну кремоподібну масу. Точно так само вчинити і з рештою сиром, цукром і ягодами. Викласти шар сирної маси з полуницею, потім шар сиру з чорницею і так до верху креманки або келихи. Можна відразу ж подавати або поставити в холодильник на півгодини.

Якщо ягоди заморожені - розморожувати їх не потрібно. відразу ж подрібніть в блендері в пюре і потім додайте сир і цукор. Ще раз збийте.
Якщо ягоди свіжі, то перед тим, як завантажувати їх в блендер, вимийте під проточною водою і обсушіть або перекладіть в друшляк, щоб стекла вода.
Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: ягоди, сир
Як приготувати салат "Принц"?
Що можна швидко спекти до сніданку
Салат з помідорів з квасолею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: