Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ягідно-сирний десерт?
Один з варіантів швидкого сніданку або десерту. Готується буквально за десять хвилин. Ягоди можна використовувати і свіжі, заморожені, а сир краще брати не кислий, пастоподібний або шаруватий, з високою жирністю. Ідеально підійде свіжий домашній сир. Що знадобиться для приготування 400 грам свіжого домашнього сиру 50 грам цукру (за смаком і залежно від солодощі ягід( 100 грам полуниці 100 грам чорниці (або голубики, ожини) Приготування Сир розділіть на дві рівні частини. Одну покладіть в блендер разом з полуницею і половиною цукру. Подрібніть в однорідну кремоподібну масу. Точно так само вчинити і з рештою сиром, цукром і ягодами. Викласти шар сирної маси з полуницею, потім шар сиру з чорницею і так до верху креманки або келихи. Можна відразу ж подавати або поставити в холодильник на півгодини. Якщо ягоди заморожені - розморожувати їх не потрібно. відразу ж подрібніть в блендері в пюре і потім додайте сир і цукор. Ще раз збийте. Якщо ягоди свіжі, то перед тим, як завантажувати їх в блендер, вимийте під проточною водою і обсушіть або перекладіть в друшляк, щоб стекла вода. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |