Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати італійський сливовий пиріг?
Для пирога ідеально підходять трохи недозрілі, тверді сливи. В рецептурі є трохи червоного вина, але ви цей інгредієнт при бажанні можна виключити.
Що знадобиться для приготування

500 грам слив
Чотири яйця
200 грам цукру
175 грам вершкового масла або маргарину
200 грам борошна
Чайна ложка розпушувача
Пакетик ванільного цукру
Один лимон
50 мл сухого червоного вина
Цукрова пудра для посипання

Приготування

Сливи розрізати уздовж навпіл, видаліть кісточку, складіть в каструлю і додайте дві столові ложки цукру, цедру одного лимона і влийте червоне вино. Поставте на сильний вогонь, варіть поки вино не випарується. Якщо не додаєте вино, влийте трохи води.

М'яке вершкове масло або маргарин збийте з цукром в кремоподібну масу. Додайте по одному яйця, ретельно збиваючи після кожного суміш. В одержаний крем всипте просіяне борошно, розпушувач, ванільний цукор. Перемішайте і додайте остиглі сливи. Обережно вмішайте їх в тісто.

Форму застелити пекарським папером, викладіть тісто. Розподіліть рівномірно і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте пиріг 1 годину 20 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою. Готовий пиріг дістаньте з форми, дайте охолонути і посипте цукровою пудрою.
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, Вино
20 кращих рецептів тортів
Як приготувати курячу пастрому?
Рецепт смачного салату зі свіжої капустою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: