Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати італійський сливовий пиріг?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам слив Чотири яйця 200 грам цукру 175 грам вершкового масла або маргарину 200 грам борошна Чайна ложка розпушувача Пакетик ванільного цукру Один лимон 50 мл сухого червоного вина Цукрова пудра для посипання Приготування Сливи розрізати уздовж навпіл, видаліть кісточку, складіть в каструлю і додайте дві столові ложки цукру, цедру одного лимона і влийте червоне вино. Поставте на сильний вогонь, варіть поки вино не випарується. Якщо не додаєте вино, влийте трохи води. М'яке вершкове масло або маргарин збийте з цукром в кремоподібну масу. Додайте по одному яйця, ретельно збиваючи після кожного суміш. В одержаний крем всипте просіяне борошно, розпушувач, ванільний цукор. Перемішайте і додайте остиглі сливи. Обережно вмішайте їх в тісто. Форму застелити пекарським папером, викладіть тісто. Розподіліть рівномірно і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте пиріг 1 годину 20 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою. Готовий пиріг дістаньте з форми, дайте охолонути і посипте цукровою пудрою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |