Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати італійське новорічне печиво?
Таке печиво печуть заздалегідь, задовго до новорічних свят. Воно не тільки зручно в транспортуванні, але і дуже смачне - в його складі мигдаль, родзинки, кедрові горішки, цукати. Тісто для печива готується пісочне. Що знадобиться для приготування 500 грам борошна 250 грам м'якого маргарину або вершкового масла Шість столових ложок апельсинового лікеру або соку, бренді Неповний стакан цукру (150 грам) По 50 грам очищеного мигдалю, цукатів, родзинок і кедрових горішків Приготування Цукати і мигдаль дрібно порубаєте ножем. Вершкове масло або маргарин дістаньте з холодильника, залиште на деякий час при кімнатній температурі (поки не стане м'яким, пластичним). М'яке масло, цукор і бренді (лікер або апельсиновий сік) збивайте міксером дві - три хвилини. Додайте просіяне борошно, вимісити однорідне тісто. Потім додайте горіхи, цукати, родзинки і добре перемішайте тісто, щоб добавки рівномірно розподілилися. З тіста зробіть невеликі кульки (розміром не більше волоського горіха), викладіть на застелений пергаментом деко. Між печивом залишайте відстань. Поставте в розігріту до 160 градусів духовку і випікайте приблизно 20 хвилин до злегка золотистого кольору. Печиво повинне залишатися м'яким. Остудіть на решітці і приберіть в коробочки з щільно прилеглими кришками. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |