Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати густий квасолевий суп?
Дуже ситний, наваристий суп. Якщо в нього додати гострого перчика, то суп із задоволенням скуштують і любителі гострих страв.
Що знадобиться для приготування

По банку (425 мл) білої і червоної квасолі і томатів у власному соку
400 грам м'ясного фаршу
600 мл м'ясного бульйону або води
Одна цибулина
Два солодких болгарських перцю
Дві часточки часнику
Пучок свіжої зелені
30 мл рослинного масла
Сіль і паприка за смаком

Приготування

З квасолі злити рідину, промити під проточною водою. Цибулю нарізати кубиками, болгарський перець - соломкою.
В каструлі з товстим дном розігріти олію й обсмажити в ньому фарш. Додати цибулю і часник, потім болгарський перець. Викласти консервовані томати, влити бульйон або воду, довести до кипіння і варити десять хвилин на середньому вогні. Покласти квасолю, прогріти суп. Посолити і поперчити за смаком, варити ще п'ять хвилин. Заправити дрібно нарізаною зеленню, можна за смаком додати ще часнику.
Готовий суп зняти з вогню, кришку не відкривати і дати супу настоятися хвилин 20-25. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: варити, суп
Наливна пиріг з яйцем і зеленою цибулею
Рецепт приготування млинців в духовці?
Як приготувати салат з квасолі та грибів?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: