Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати густий квасолевий суп?
Дуже ситний, наваристий суп. Якщо в нього додати гострого перчика, то суп із задоволенням скуштують і любителі гострих страв. Що знадобиться для приготування По банку (425 мл) білої і червоної квасолі і томатів у власному соку 400 грам м'ясного фаршу 600 мл м'ясного бульйону або води Одна цибулина Два солодких болгарських перцю Дві часточки часнику Пучок свіжої зелені 30 мл рослинного масла Сіль і паприка за смаком Приготування З квасолі злити рідину, промити під проточною водою. Цибулю нарізати кубиками, болгарський перець - соломкою. В каструлі з товстим дном розігріти олію й обсмажити в ньому фарш. Додати цибулю і часник, потім болгарський перець. Викласти консервовані томати, влити бульйон або воду, довести до кипіння і варити десять хвилин на середньому вогні. Покласти квасолю, прогріти суп. Посолити і поперчити за смаком, варити ще п'ять хвилин. Заправити дрібно нарізаною зеленню, можна за смаком додати ще часнику. Готовий суп зняти з вогню, кришку не відкривати і дати супу настоятися хвилин 20-25. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |