Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гуляш по-триесски?
В оригінальному рецепті в гуляш, який готують в одному з регіонів Італії, додається свіжий розмарин і майоран. Але в наших магазинах такої розкоші не зустріти, тому свіжі трави можна замінити сухими. Що знадобиться для приготування 800 грам яловичини Дві - три цибулини Дві великих помідори По гілочці розмарину і майорану Столова ложка солодкої меленої паприки Один лавровий листок Рослинна олія Сіль за смаком Приготування Наріжте м'ясо кубиками і посоліть. З помідорів зніміть шкірку, видаліть насіння і сік. Помідорну м'якоть дуже дрібно порубаєте. Подрібніть розмарин і майоран. Наріжте цибулю півкільцями. Розігрійте у великій глибокій сковороді олію, на середньому вогні обсмажте цибулю до м'якості. По часу буде достатньо п'ять хвилин. Потім вогонь зробіть більше, покладіть м'ясо і підсмажте його до рум'яного кольору. Приправте майораном і розмарином, покладіть лавровий лист, додайте подрібнені помідори. Перемішайте, влийте склянку окропу, всипте паприку і підсолити за смаком. доведіть до кипіння, зробіть мінімальний вогонь і готуйте під кришкою годину - півтора. Періодично перемішуйте, при необхідності влийте ще окропу. Подавати гуляш гарячим, з будь-яким гарніром. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |