Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гуляш по-триесски?
В оригінальному рецепті в гуляш, який готують в одному з регіонів Італії, додається свіжий розмарин і майоран. Але в наших магазинах такої розкоші не зустріти, тому свіжі трави можна замінити сухими.
Що знадобиться для приготування
800 грам яловичини
Дві - три цибулини
Дві великих помідори
По гілочці розмарину і майорану
Столова ложка солодкої меленої паприки
Один лавровий листок
Рослинна олія
Сіль за смаком

Приготування

Наріжте м'ясо кубиками і посоліть. З помідорів зніміть шкірку, видаліть насіння і сік. Помідорну м'якоть дуже дрібно порубаєте. Подрібніть розмарин і майоран.
Наріжте цибулю півкільцями. Розігрійте у великій глибокій сковороді олію, на середньому вогні обсмажте цибулю до м'якості. По часу буде достатньо п'ять хвилин. Потім вогонь зробіть більше, покладіть м'ясо і підсмажте його до рум'яного кольору.
Приправте майораном і розмарином, покладіть лавровий лист, додайте подрібнені помідори. Перемішайте, влийте склянку окропу, всипте паприку і підсолити за смаком. доведіть до кипіння, зробіть мінімальний вогонь і готуйте під кришкою годину - півтора. Періодично перемішуйте, при необхідності влийте ще окропу. Подавати гуляш гарячим, з будь-яким гарніром.
Категория: Рецепти |
| Теги: гуляш, зробіть
Як приготувати свинину, тушковану з грибами і капустою?
Як приготувати бісквіт на швидку руку?
Як приготувати рибний салат-торт?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: