Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гречотто з грибами?
Оригінальне і за складом і за назвою страва готується з гречки, але технологія приготування така ж як і у різотто, звідси і така дивна назва. Можна брати будь-які гриби - від благородних білих грибів до банальних печериць.
Що знадобиться для приготування
100 грам свіжих грибів (або 200 грам заморожених)
Склянку гречки
70 грам твердого сиру
Одна велика цибулина
Підлогу-літра бульйону
Чотири столові ложки вершків
100 мл. вина
Два зубчики часнику
Вершкове і рослинне масло
Свіжа зелень
Сіль і перець по смаком
Приготування

Дрібно нарізати цибулю і часник, обсмажити в сотейнику в суміші рослинного і вершкового масла. Коли цибуля стане прозорим, викласти нарізані скибочками гриби, приправити перцем і сіллю, обсмажують п'ять хвилин. Додати промиту гречку, прогріти її, зменшити вогонь і поступово підливати бульйон. У міру вбирання і випаровування рідини підливати бульйон невеликими порціями. Обов'язково перемішувати гречку, кришкою закривати не потрібно. Хвилин через п'ятнадцять гречка буде майже готова. Тоді збільшити вогонь, влити вино і дати йому випаруватися. Додати вершки, посипати приблизно половиною тертого сиру і дати трохи настоятися. Подавати блюдо гарячим, посипавши зеленню і сиром.
Категория: Рецепти |
| Теги: Така, бульйон
Готуємо млинці
Як готувати сирний рулет з куркою?
Як зробити цукерки з сочевиці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: