Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гречотто з грибами?
Оригінальне і за складом і за назвою страва готується з гречки, але технологія приготування така ж як і у різотто, звідси і така дивна назва. Можна брати будь-які гриби - від благородних білих грибів до банальних печериць. Що знадобиться для приготування 100 грам свіжих грибів (або 200 грам заморожених) Склянку гречки 70 грам твердого сиру Одна велика цибулина Підлогу-літра бульйону Чотири столові ложки вершків 100 мл. вина Два зубчики часнику Вершкове і рослинне масло Свіжа зелень Сіль і перець по смаком Приготування Дрібно нарізати цибулю і часник, обсмажити в сотейнику в суміші рослинного і вершкового масла. Коли цибуля стане прозорим, викласти нарізані скибочками гриби, приправити перцем і сіллю, обсмажують п'ять хвилин. Додати промиту гречку, прогріти її, зменшити вогонь і поступово підливати бульйон. У міру вбирання і випаровування рідини підливати бульйон невеликими порціями. Обов'язково перемішувати гречку, кришкою закривати не потрібно. Хвилин через п'ятнадцять гречка буде майже готова. Тоді збільшити вогонь, влити вино і дати йому випаруватися. Додати вершки, посипати приблизно половиною тертого сиру і дати трохи настоятися. Подавати блюдо гарячим, посипавши зеленню і сиром. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |